Instagram : @peejburhan

Car 4 U

ok ni mau iklan best untuk korang yang tengah plan nak berkereta baru.
reader aku fifi ni ngan husband dia baru bukak business menjual kereta baru.
national car dan jugak non-national car. kira kereta international la kan. berbelit sangat.

so dia ada buat skim grad-hitz.
skim apa ni?
ok macam ni,.
skim ni khas untul bakal-bakal pembeli yang berumur 30 tahun kebawah.
yang memiliki sekurang-kurangnya diploma dan ke atas.
kalau korang yang baru grad dan baru kerja pun boleh apply loan under grad-hitz pakej ni.
syaratnya mesti ada surat tawaran kerja yang sah dan buktikan korang ada diploma dan ke atas la.
oh dan mesti berumur bawah 30 tahun ye.
wah best kan. bukan senang tu. selalu nak beli kereta kena ada payslip atleast 3 bulan kan.

ok sambung.
mari cerita apa yang best under pakej ni.

-disebabkan korang yang baru grad and baru bekerja ni.
mesti duit pun kurang kan.
belum boleh nak beli kereta baru.
so under grad-hitz pakej ni korang boleh :

  • boleh buat loan 100% - maksudnya takda down payment (duit muka).
  • pembiayaan maksimum sehingga 10 tahun - maksudnya tempoh pembiayaan yang lebih panjang, so tak lah terlalu membebankan nak bayar bulan-bulan tu especially kepada golongan yang baru nak mulakan kehidupan bekerja tu kan.
  • profit rate 3.80% for all model.

so nice eyh.
siapa yang baru kerja.
belum ada kereta boleh la apply.
merasa balik raya naik kereta baru kan. :D
tapi pastikan korang layak ye. mengikut syarat-syarat macam kat atas tu.


cara nak apply pun senang je.
just kemukakan dokumen-dokumen berikut.
  •  IC depan belakang
  • lesen memandu
  • pay slip gaji (untuk yang dah lama bekerja). kalau yang baru tak sampai sebulan kerja dan belum ada payslip gaji tak perlu bagi.
  • job offer letter - untuk yang baru berkerja.
  • bank statement salary credited.
  • transcript scroll

kepada yang berminat. nak tau lebih lanjut ke. nak set appointment ke.
boleh call/sms/email ke:

017-960 7908 (fifi)



oh duit booking kereta pun tk perlu bayar.
kalau berminat just kemukakakn doc yg disenaraikan, once loan approve boleh pakai kereta.
lagi satu, urusniaga ni untuk semua yang di Semenanjung Malaysia ye.
Sabah and Sarawak tak boleh.

ok itu aje.
semoga urusan korang di permudahkan dan diredhai Allah S.W.T.
Amin.

p/s : tiba-tiba last-last bajet alim kan. ;p


5 Comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

bajet alim yang x tahan tu... hihihi... ^__^

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Best arr pakej ni..Tapi aku x menepati syarat la puloks~ Dah lama bekerja boleh ke?

Renaissance Kaur said... [Reply to Comments]

Kalo terlebih umur dari yg ditetapkan tu tak boley ke? takde leeway ke?

peej said... [Reply to Comments]

apa-apa soalan kena tanya kat email tu ye. :)

nqr said... [Reply to Comments]

bagusnya skim mcm ni bbe.. kekadang bila keje swasta pun ssh kan nak beli kete.... nak slip bagai...sedangkan sementara nak ada slip keje 3 bln tuh..gigih la naik turun bas.. lrt bagai.. tumpang kw.. bf antarkan.. ehhehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...