Instagram : @peejburhan

arrogant people.

tadi lepas sahur tak tau nak buat apa.
blog semua tak berupdate.
facebook pun takda apa.

so bukak youtube.
teringat nak tengok video nigahiga.
tau tak? tau tak?
aku start tengok few months back la.
terus marathon tengok semua youtube dia.
dia yang 2nd highest youtuber subscribers.
ada 4million plus.
gila banyak kan.

anyway. lawak gila video dia semua.
so antara yang terbaru aku tengok adalah mengenai arrogant people.
menyampah kan orang berlagak tak kena tempat ni.
rasa macam pliss la. ada aku kesah?
tapi macam dia cakap la. orang arrogant ni bukan sedar diri pun.
kau cakap la apa pun. dia ingat kau cakap pasal orang lain.
bak kata video ni, "because everybody loves me". FALSE!

anyway check out the video.
cara penyampaian dia lawak. suka aku.
so sila tengok.





anyway ada banyak video dia yang best-best.
kalau korang free n tak tau nak buat apa tengok la.
nanti if ingat aku share lain pulak.
tapi usually aku tak ingat la kan. ;p

anyway, shout out to arrogant people, "WE DON'T LIKE YOU!!!"



10 Comments:

girlfriend said... [Reply to Comments]

agreed!! me dun likey the arrogant people as well...yeaayy hi 5!!

yana halim said... [Reply to Comments]

masalahnya orang yg arrogant tu tak perasan yang dia tu arrogant. huhu...

farrina jika said... [Reply to Comments]

Hahaha! Dia buat soulja boy dance! I oso don't like arrogant peeeple.

sri said... [Reply to Comments]

like him too!! :))
discovered dia 6months ago.. lawak gila! especially video 'smelly people' HAHAH :DD

shuweet said... [Reply to Comments]

hahahha..suke suke suke

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

bulan2 puasa mmg mcm2 video layan, sangap lah katakan...

bedah tembam said... [Reply to Comments]

Hahahaha.. Akak sker.. Thanks for sharing!

"We don't care how much money you make unless you're giving it to us!" yang best tu! XD

Akak pun dah start berjinak2 balik dengan Blogistan, writing at Drama Central: Resurrected.. Walaupownnnn tak berapa nak drama pun these days :P (Very der tataw malu tepek link khenn? >_< )

~ akak drama ~

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lagi satu kat youtube ko ada tgk tak kevjumba.. dia pun kelakar jugak. lolx

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

orang yang arrogant ni sebenarnya adalah orang yang rendah diri, so untuk menampak kan yang dia serba serbi bagus terpaksa lah dia cakap besar. saya pun tak suka kawan dengan orang yang macam ni, buang masa je.

nqr said... [Reply to Comments]

hahahhahahhahahhaha!sumpah kelakar okehh!tq peeja!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...