Instagram : @peejburhan

apa nak jadi???? *pointless entry. read at ur own risk*

ye aku tak tidur lagi ni T_T
entah kenapa.
aku rasa sebab semalam aku minum coffee la.
then makan pulak macaroon coffee yang super la kuat coffee nya.

percubaan tidur tak berjaya ok.
3 jam aku bergolek kat katil.
dah dalam selimut. tapi terkebil-kebil je.
lepas tu check timeline twitter.
then kejap-kejap check game kat ipod pulak.
the ok nak tidur.
pejam mata. then ter-fikir macam-macam masalah dunia la.
tah apa-apa ok.
kalau masalah sendiri je takpa.
tapi masalah orang lain yang tak kena mengena pun aku fikir.

entah PMS ke apa ni.
tapi mood susah hati and sebak ok.
semalam tengok movie planet of the apes (aku malas nak time title penuh) tu pun aku emo.
sebab tengok kesedihan apes kena dera ke. terpisah ngan tuan ke.

then tiba-tiba terfikir masalah-masalah orang.
yang terbaca sana sini.
pun aku rasa sedih n sebak.
aku rasa aku ni hormon emo lebih la. hahahha.
mama kuat nangis.
sikit-sikit menangis.
aku selalu kata dia over acting.
bengang je dia. dia kata nanti kau tau la.
dah tua-tua nanti memang mudah emosi.
tapiiiiiiiiiiii. aku tua ke?

ok tukar lain.
tadi after subuh tiba-tiba rasa nak pakai PB.
bawak tidur.
lama tak pakai. T_T
orang kata selesa sampai boleh bawak tidur.
so nak try la kan.
ok maybe not meant for me kot.
tak selesa ok!

sebab bila baring bentuk tetek berubah-rubah.
bila kau baring lain. bila mengiring lain.
so tak masuk cup tu.
rimas ok.
bila mengiring aku rasa tali bra tu macam mencerut.
sebab tebal kot. i don't know.
hasilnya terus bukak. nice.
dah la pakai asyik terkentut aje. hahaha.
dah la aku selubung abis tadi.
lepas tu terkentut kan. syabas.

but anyway. ramai tanya hows PB.
terus terang. macam lilred pernah tulis kat fb dia yang bagi aku #terasamakuolls
" PB ni kena rajin pakai. jangan asyik bagi almari je pakai."
*uhukk-uhukk* tersedak kurma. nasib manisnya kurma ini. perangai aku je tak berapa nak manis.
anyway. aku memang jarang pakai.
bila teringat baru macam gigih. tu pun 3-4 hari.
pastu almari pakai balik T_T
tapi kan. tapi kan. tapi kan.
i rasa kan. even tak pakai PB tu kan.
badan ni dah ikut shape PB tu.
of coz lah lemah berlebihan ada.
tapi shape tu. maksudnya bentuk-bentuk tu.
i loike ok.
ke aku yang syok sendiri. tapi aku rasa tak la.
entah.

ok nanti if ingat aku try ambik pic without PB ok. :D
ok jangan percaya.
sebab aku suka tulis if aku ingat. usually aku tak ingat pun.
if ingat pun mesti malas. last-last end up memang akan lupa pun.
macam-macam dah aku rasa aku kata nanti aku share if ingat.
tapi aku selalu akan terlupa. macam mana itu.
i melayu mudah lupa uolls.

eh ok la.
macam dah merepek sangat entry ni.
mata aku ni dah kuyu. berat je.
tapi tah apesal payah nak tidur.
akhir kata. maafkan lah hamba kerana anda membuang masa layan entry orang tak tidur seharian ni ye.
merepek sangat.
ok bye.

p/s : berpusing-pusing aku cakap. mesti if baca balik aku rasa nak sepak diri sendiri. oh maafkan kalau ada typo terlampau. eh tapi macam korang tak biasa kan. buat-buat faham je la ye. oh kalau ada ayat yang tak berapa munasabah pun abaikan ye. panjang pulak p/s aku ni kan. :|




9 Comments:

VFN said... [Reply to Comments]

sblom tido.. kentut dulu puas2...hahaa


ok skang aku pun emo sbb ada org tiru entry aku...

yana halim said... [Reply to Comments]

emo jugak nie....penat2 taip entry takde orang komen. hahaha...

ida said... [Reply to Comments]

kalo susah nak tido pegi la berak...
itu org yg kata la...

berak dpt buang toksik.jd sesuai utk org yg ssh nak tido..katanya laaaa..
tak tau la betul ke tidak..

cuba la acu try test tgk~ :P

WaniGhani said... [Reply to Comments]

eh peeja...mmg kalau pakai corset senang kentut =_= susah betul time aku blaja dlu pakai...menahan beb!! tp aku tak pakai PB ntah brand apa..mmg menjadik a bdn..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kentut itu nikmat, kalau Allah tarik nikmat kentut?hehehehe

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

=( sy teringin pakai PB sobbsobsobb kak peeja lak letak lam almari je ..sobbsobbsobss lagi..

nqr said... [Reply to Comments]

ckp psl pb..aku terpikir nak beli tp utk perut je..tamau one set sbb aku tau keupayaan diri aku.. aku tak leh pnya pakai one set..tak gigih!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

peeja, aunty pun bukan main payah nak tidur, serious ni semalam budak budak office uncle datang berbuka kat rumah so aunty gigih memasak nasi tomato, ayam masak merah, dalca dan acar rampai memang penat tapi malam mata terkebil kebil tak boleh tidur sampai pukul 2.30 pagi ok.

peej said... [Reply to Comments]

vfn - pelik kan orang macam tu. entry kau best. aku entry merepek. typo lak tu. orang pun tak hingin. heheh.

yana - ala faham. aku pun bukan ramai komen. kadang2 sentap gak. tapi aku fikir n teringat macam mana aku mula2 blogging. sebab aku anggap ni online diary. so orang komen ke tak lantak. janji nanti kita nak tengok balik ada.

ida - haha. takda makna. berak la 10 kali pun. aku ni payah nak tido.

wani - pelik kan. kalau sendiri2 takpa la. kalau kat luar n bunyi kuat kan dah naya tu. heheh.

buyui - memang la nikmat. bau tu kadang2 tak berapa nak nikmat.

yuyu - ikut mood. sebab kadang2 ada rasa rimas n leceh tu. tu yang itu jadinya.

nqr - tak sure ok ke tak. sebab if tak pakai bra n girdle mesti macam pelik rasanya. waist nipper tu ok lagi. ni aku rasa la. tapi aku lems berlebihan. kau ok kot. tak pelik kot.

aunty - rajinnya. mama dulu rajin pelawa orang berbuka rumah. sekarang dah tak larat dah. so takda la majlis2 ke apa.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...