Instagram : @peejburhan

tik tok tik tok

ok update ringkas.
sebab mau tidur la.
sementara mengantuk lite-lite ni.
kang kalau dah segar balik ada yang sampai subuh pun tak tidur kan.

tak sempat la nak update.
khamis malas.
jumaat konon nak update.
tapi lepas jumpa someone tu, tiba-tiba noy ajak teman dia jumpa skin specialist.
ok la teman.
ingat itu aje.
sekali terlajak ke sana sini.

time dinner katanya huda nak jumpa la apa.
sekali tak jadi sebab ice tengah tengok kilauan emas ke apa. boleh?
hahahhaa. laki siapa la tu.
aku tak tau sebab aku tak pernah tengok.
tapi program tu pasal old timer nyanyi-nyanyi kan. pertandingan ke hah?
tapi still lawakk. motif ice nak tengok kan.

tengah beli mc d untuk papa n mama.
tiba-tiba ex-housemate aku ajak lepak.
dia turun kl. so jumpa dia.
sekali kejap je sebab dia pun dah nak gerak.
tapi takpa. esok dah set nak jumpa lagi.
eh esok ke? kejap lagi la. tengah hari karang.

ice n huda pun kata nak jumpa.
tapi sebab dah ada program lain. so dia kata chop awal-awal nak lepak ahad.
hmmmmm. boleh tahan ada je program.
eh ahad nak jumpa dotdot jugak.
takpa. kita aturkan timing :D

ok tah apa motif entry ni.
oh ramai tanya kenapa takda expose mistik this week kan.
sebab elok aku check kat email tengok dah takda.
tak perasan pulak. lupa nak shout out suruh korang share cerita.
so dah takda tu nak tepek apa kan.
aku nak cerita pengalaman aku time tu macam takda mood nak menaip.
takpa hopefully next week ada ye.

if sesiapa yang nak share cerita expose mistik boleh email aku ye.

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
title : expose mistik

ok tu je. ok la mau tido.
esok mau berjimbas :D

2 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok berjimba lah sepuas puasnya sebab lebih kurang lagi 10 hari je kita dah nak berpuasa. Lepas ni berjimba ke pasar pasar Ramadhan pulak.

nqr said... [Reply to Comments]

apa nama skin specialist dia beb????

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...