Instagram : @peejburhan

seoul garden

  • seoul garden, ou.
  • steamboat n bbq
  • rm30+ with drinks.
  • super yum.









  • ok dah
  • gila tak ikhlas buat entry kan.
  • hahahahahaha
p/s : gila punya malas semua pakai bullet point. ;p



16 Comments:

linda said... [Reply to Comments]

Short & precise :D seoul garden mmg best coz ade grill ;)

nor elyana said... [Reply to Comments]

peeja..ini mmg meruntun jiwa raga..dah merembes air liur!!malaysia mmg syurga makanan!!rinduuu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu la. ni pertama kali bc blog dlm bentuk points. macam nota pendek kat kuliah. gahaha

Shahrizat said... [Reply to Comments]

alaaaa kami pun pergi seoul jugak semalam...tapi seoul plaza pantai laaa..huhuhuhu sengkak sampai pagi.

bedah tembam said... [Reply to Comments]

Waah lama sungguh since I commented on here...

Just want to say that you and Nonoy semakin hari semakin lawa, MasyaAllah ;)

BTW, congrats on the 'thing' that happened back in March. I was rooting and praying for your success all the way (walaupown akak takdak comment). Alhamdulillah, all's well that ends well.

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak to you and fam :)

~akak drama~

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

point2 cmni pn ckp dh peeja gambar byk ok dh....

Renaissance Kaur said... [Reply to Comments]

asal sejak dua menjak ni noy cam dah naik sikit ek badan dia, ke muka dia sembab? letih sesgt maybe.

ayanuts said... [Reply to Comments]

he..he..baru mkn tadi..mmg tiap2 bln msti mkn dkt sini sebb sedap melampau bak kata sis peej..he..he..

yana halim said... [Reply to Comments]

seoul garden -----> tempat makan paling banyak akak bergambo = terlebih teruja / jakun tak abes sbb dapat makan kat situ. hahaha...

peej said... [Reply to Comments]

linda - entry pemalas sangat kan. hahah. tapi memang best.

elyana - apa lagi mau share kan. pasal makan je la pun.

wani - hahah. melampau sangat malas tu kan.

shahrizat - senkak sangat kan. perut pun tak coverline terkeluar. >_<

bedah tembam - akaaakkkk. lama x nampak akak. always love semua komen2 akak. thanks. tu la dah selamat semua. sebenarnya ada 2nd story ok. tp malas nak heboh. nway thanks for the compliments. happy ramadan to u n fam too.

peej said... [Reply to Comments]

buyui - kes parah tau aku ni.

kaur - ye ke? sebenarnya berat dia turun ada. dah kurus banyak. angle kot.

ayanuts - best kan. nanti mau pergi lagi.

yana - wah semangat kan. tapi best. suka grill lamb tu. black pepper kot. entah. marinate dia tu best. nyam. tomyam dia pun best.

Che Sue said... [Reply to Comments]

becoz of u, skang seoul garden telah masuk dalam list JJCM aku bila balik mesia nnt..tak sabo! tak sabo!

ita citot said... [Reply to Comments]

mmg best giler makan kat seoul garden sebab ble makan bnyk2 round sampai lebam!~ huhuuuu (^_^)

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

yummy!

yaNa LaNg said... [Reply to Comments]

confirm nk bukak pose kat seoul garden bile balik kl nnt. yum yum!

Nour Eyza said... [Reply to Comments]

waaa.. bestnya Soul Garden! >.<

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...