Instagram : @peejburhan

sediakan payung sebelum hujan. sediakan baldi sebelum...????

nampak tajuk di atas?
so sebelum teruskan ngan entry ni sila sediakan baldi ye.
entry tak bermakna ni.
kan hari tu aku nak jumpa kak yan tak jadi tu.
dah siap bagai.
time tu takda plan nak ke mana-mana.
so aku menjalankan tugak cam whoring la ye. hahahaha.
merasa berderet aku amik pic vain. miahahaha.
ni pun masukkan sikit aje.
banyak sangat kang mintak tampar pulak kan.








miahahhaa.
saje je dah alang-alang ada pic tu kan.
nanti boleh tunjuk kat anak, cucu, cicit nanti.
walaupun mama/mummy/ibu/nenek muda-muda nenek over weight. tapi manis tu ada.
wahahahaha. matiklah statement angkat bakul kan. ada aku kisah.
kata blog aku kan.
lainlah if tepek pic vain kat blog orang lain kannnn.

ok tu je.
so dah muntah hijau kat baldi tu?
boleh pergi bersihkan ye.
terima kasih.

14 Comments:

sherrina said... [Reply to Comments]

Haha....biar overweight asal manis mesti mau ada. kalau slim river tapi masam, tarak gunaaaa :D

xamyraa adnan said... [Reply to Comments]

alaa peej..rambut lawa
curl lite-lite dekat ujng rambut..lawa nok

Ummi M.I.M said... [Reply to Comments]

adore ur hair so much...
nanti rambut akak pnjang nk wat cmtu laa.. hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

oo..camtu aku nak cakap jugak lah kat cucu aku..;p

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kenapa perlu sediakan baldi, aunty tak nak muntah sebab aunty suka je tengok muka, rambut dan badan peeja yang comel tu. Maaaaanis je.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

x la spi overwight...ko buat aku terpikir org angkat berat dh..choyy!!

Bukan siapa-siapa said... [Reply to Comments]

eee..geram plak ngn burung biru tu..tmpt kte nak baca tmpt tu jugak die nak bertenggek..nak syuhhh kan die tapi tak dapat T_T

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

kelakar la peej ni..
comel je haaa....
mmg manis..

gadis ayu..lesung pipit di pipi..
ayu.. sungguh ayu..!

siap karoke lg ha tgok pic peej..

Hazey said... [Reply to Comments]

tak muntah pun.. suka ada la, tengok muka manis tu.. biar je orang nak kata apa, janji kita tak kacau hidup orang..

aah la burung tu.. sibuk arr

miracle_hyppo said... [Reply to Comments]

hye peej,

i'm one of ur silent reader..ske laa bc blog u..anyway i ske tgok u punye makeup...u pkai lip gloss /lipstick ape eyh..lawa sgt...gojes....=)

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

phewitttttttttt! gorgeous! babe, buat tutorial make up ko tu. aku suka tgk tau, cantik!

p/s: selamat berpuasa peej.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

mula2 mmg pening ngn burung ni lama2 dh biasa dah :)

peej said... [Reply to Comments]

kak sherry - hahah. ayat sedapkan hati tu.

xamyraa - sebab pakai curling thong. if not serabai je.

ummi MIM - bila buat elok2 lawa la kak. if not letih. rasa nak chop off je kadang2. nak jaga penat.

shinnaz - kena cakap ok. tekankan ayat "janji manis". hahaha.

aunty - thanks aunty.

buyui - mmg overweight la weyh. check BMI tgk.

bss - xleh syuh. kena atas bawah je nanti dia gerak.

cik enon - kau memang hover.

hazey - kesian burung itu. jgn la marah dia. comel apa.

m_hyppo - hi. lepas ni jgn la silent2. ala tu make up simple aje.
oh time ni x pakai lipstick. selalu lipstick lupa pakai. ;p

dylan - aku mana reti sangat. ni biasa aje. rasanya pernah tunjuk. nanti la if rajin aku buat lagi k.

buyui - baguih.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

babe, aku dah godek2 entry lama ko...dah jumpa n3 makeup tutorial tu..thanks babe. harus lepas ni bermakeup cantik ala peej burhan :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...