Instagram : @peejburhan

perlu ke pilih tajuk?

di tahap kronik yang dah tak tau nak letak tajuk apa dah.
so lantak la ye.

last wednesday aku ke menara mah seng hap seng (silap la. thanks dylan).
ada appointment.
tu nanti aku cerita.
ajak la noy dalam pelbagai bentuk paksaan.
nasib dia ok je nak ikut.
tak suka la pergi sorang-sorang. tsk.
ada teman ok sikit tolong amik pic ke apa kan. :)

dah la appointment pukul 12.
aku rasa macam awal je. heheh.
ok la pukul 12. tapi ye la kena bangun awal nak siap la apa.
sampai sana ok la tepat jugak.
sekali parking semua full. T__T
last-last amik valet parking je.
wah feeling orang kaya sangat valet kan.
lantak. daripada terlampat pergi appointment kan.

so settle pasal tu. turun bawah.
lapar ke main ni.
so ke TGI Friday.
ikutkan cousin aku kerja situ.
tengok-tengok takda pun.
dia shift petang kot.

what ever. makan aje.
ye noy ikut ni bersyarat. suruh belanja semua.
ok aje.





ikut mood minah ni.
kalau nak suruh snap gambar tu mesti marah-marah la apa.
tapi once pegang camera dok la snap sana sini.


snap office airline dia.
sebab bangunan depan ni je pun.


:: noy's chicken & shrimp diablo pasta ::

:: mine. shrimp and garlic spicy pasta ::


macam tu la nama dia kot.
tak berapa ingat.
sedap aje.

tapi masing-masing makan tak habis pun.
besar kan portion dia.
so pack bawak balik kasi mama.
mama harus happy je kan.

ish tak sabar pulak nak bagi tau pasal appointment tu.
tapi kena tunggu.
hmmmm.
so itu je la.
ta-ta

13 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ko nyer makakan tu hiasan dia ke kaler ijau2 tu spi ke bibir pinggan?

nqr said... [Reply to Comments]

nanges tau tgk ko buat entry makanan

WaniGhani said... [Reply to Comments]

peeja! sukeee la baju kamu pakai tu...mahuuu!

Baju kamu lagi tempting dari makanan untuk entri kali ini... :p

peej said... [Reply to Comments]

buyui - iyaaa. hiasan.

nqr - kau kan hebat masak2 ni. buat la weyh.

wani - cantik kan. beli kat total woman hari tu. murah je sebab discount.

Kujie said... [Reply to Comments]

lor......... punyalah scrol sampai bawah


sambung esok rupanya...hihi..

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

menara hap seng lah, bukan mah seng :P

izzah nasir said... [Reply to Comments]

kak peej! :)
nanti kalau ade mase , buatla entry psl mcm mane kak noy jadi stewardess . hehe . tetibe plak :P bukannye ape , sy suke tgk cabin attendant . smart2 lah . tiap kali nak balek smbung blaja mesti amek airline laen2 sbb suke try diff airline . so tgk baju2 stewardess pon laen2 haha mestilah kan haha

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

hohh! sedappnye.. mahuuu! tp kat ipoh xde tgif.. so sadddd =(

apekah cerita appointment? ok xpe, saya sabar menanti =)

NORA SAKURA said... [Reply to Comments]

Hi Peej,
alohaaaa...glowwinggg her muka u ols !
Can i ask you, who design your blog?
I need someone to do it for me,appriciate if you introduce her ...
thanks in advance!..
norasakura@gmail.com

peej said... [Reply to Comments]

kujie - hahah. bukan sambung esok pun. kena tunggu sampai tiba masanya.

dylan - hahaha. sailaps. otak ke mana la masa menaip tu agaknya.

izzah - dulu pernah cerita la. kena korek entry lama. dulu noy ada blog kat blog dia pernah cerita. kosser pulak nak cerita pasal dia kan. biar dia buat blog sendiri. haha.

enon - takda ke? takda la best sangat pun tgif. i prefer chilis. tapi pasta dia not bad la. sedap :)

nora - cahaya matahari tu. i already email u the details. my blog template is by incredible design. kat footer blog ni ada tulis.

Hazey said... [Reply to Comments]

Peej, ko nampak comel la kali ni.. 'seri pengantin' semakin berseri-seri.. baju pun lawa, tapi tak de gambar full..nanti letak ah gambar full, nampak ko comel lagi pakai baju cam tu..makanan pun nampak sedap, ishh dah la nak posa ni, macam2 nak kan oooh nafsu makan yang susah nak dikawal sekali.. :)

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

peej, ko siap buat correction bagai..teringat aku zaman sekolah, asal salah kena buat pembetulan :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Wah tengok dua dua pasta tu sedaplah, ni yang teruja nak bongkar peti ais nak cari bahan2 nak masak pastalah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...