Instagram : @peejburhan

Now what?!

Patutnya keluar jumpa ex housemate aku tu.
Janji nak jumpa kat the curve pukul 2pm.
Tapi pukul 1pm kak yan call cakap dia n family mertua semua nak lunch nasi kandar kat kl. So jumpa lambat sikit.

Around 2 macam tu dia call again kata jumpa area KJ pulak.
Ok je.
So aku pun bersiap semua.
Then around 3pm kak yan kata takut tak sempat.
Datang la jumpa dia kat shah alam.
Jauhnyaaaaa!!!
Tengah berkira-kira nak pergi ke tak.
Noy pun tengah siap lagi time tu.
Sekali sini hujan selebat-lebatnya.

Kak yan nak balik JB pukul 6pm.
Mesti tak dapat nak lepak lama if pergi pun.
So takpa. Ada rezeki jumpa lain kali.
Sedih je kita orang. Sebab semalam tak puas sembang.
Ingat nak sambung session hari ni.
Tapi takda rezeki pulak.

Yang aku dah siap bagai.
Sama macam noy.
Tak tau nak pergi mana.
Semua orang dah ada program :/

Tak pasal bukak lagu reggeton dok la aku n noy menari kepak-kepak.
Download lagu baru.
Tiba-tiba noy tergolek atas tilam layan mata.
Aku x tau siap buat rambut la apa.
Saja je. Dah lama tak buat sebab malas. ;p
Sekarang dah siap bagai ni nak pergi mana?
Ahahhaah gila bengong tau. Aaaaaaa.
So mengisi masa lapang kita cam whoring la ye. ;p

Ok tu je bye.
Tengah plan nak pergi mana ni.
Sent via BlackBerry from Maxis

3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kesianya, nak ajak datang rumah jauhlah pulak, nak ajak makan durian pun susah sampai durian atas pokok tu habis pun dah tak perasan. Mana nak poerasannya tiap tiap hujung minggu ikut uncle out station nak hantar kat rumah peeja pun tak ada masa. Minggu lepas kat Persada JB, hujung minggu ni kekelantan lah pulak hari Isnin balik dah puasa pulak. Harap2 bulan puasa ni tak kemana mana lagi lah PENaT tak menahan dah.

nqr said... [Reply to Comments]

jom ke JB jmpa kwn ko beb! hehehhe

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

cantik!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...