Instagram : @peejburhan

new bedmate.

noy takda ni.
dia pergi kuwait untuk refresher and renew license la apa.
seminggu takda.

i'm so sad-da. i'm alone.
sangap betul rasa. balik pun lepak bilik sorang-sorang je.
takda geng.
sebab aku ni memang 24/7 akan kacau noy.
sikit-sikit panggil nama dia sampai dia bengang and rimas gila.
kadang-kadang sampai menjerit. hahha. whyyy?
so eksyen.

semalam nak tidur tiba-tiba ada problem ok.
tiba-tiba aku macam takut.
buduh.
teringat cerita-cerita expose mistik.
macam-macam pulak terbayangnya.

then aku semalam blog hop ke blog shilashower.
nampak ada entry pasal anak kecik dia terbangun pukul 3 pagi.
everynight. akan pandang arah almari. then akan gelak-gelak and tepuk-tepuk tangan.
dalam sepuluh minit macam tu then tertido balik. scary.
then shila cakap pasal zaman sekolah dulu.
ala kau tau kan yang macam dia kata tak tidur lagi tu.
version aku, " haaa haaa. cucu tak tidur lagi. nenek tauuu"
tiba-tiba semalam aku paranoid tu. fuck.
nasib selamat tidur :)

anyway. aku ada bedmate baru.
penganti noy.
kesayangan ni.
tapi kadang-kadang dia agak melampau.
sebab dia rasa tu tilam dia kot. kita orang yang menumpang.
ni pic aku amik dalam few days back.


siap curik spot aku.
siap pakai bantal semua.
melampau kan. perut tinggi. eh like tuan. heh.

tu takpa.
last week kan aku tak berapa sihat.
so makan ubat batuk terus mengantuk mata melekat-lekat.
berapa kali noy kejut ajak keluar payah gila nak bukak mata aku.
tapi sepuluh kali terjaga sebab noy bising-bising dalam bilik.
yang aku perasan tiba-tiba ada flash je. then aku nampak dia kat hujung sudut bilik.
rupanya ni kerja dia.
siap tag kat fb.
keji ok.

:: caption : bedmate baru ke? *rolling eyes* ::

mula-mula bengang gak dia tag-tag macam ni.
kong ajo ok amik pic orang tengah tidur.
tapi bila tengok rasa kelakar lak.
sebab macam sama aje. hahaha.
memang patut noy berkecil hati.
tapi ye la. dia yang sombong and suka marah-marah aku ka.
atleast lulu manja and dengar cakap.
panggil pun datang and layan kita.
noy tu panggil sepuluh kali baru dia layan.

kitew adew bedmate barew lew.
korank adew kew?

10 Comments:

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

sweet je style korang tido, ehek

chics said... [Reply to Comments]

aq mmg adeww, ske brbt katil dgn aq

chomelnyewww tdo kang2, rs nk sepakkkk

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

motif 2 bari terakhir entri ko tu...huhuhuhu..stress mak nokk..
tak sukew tau..hahahahahahha

NenekPenne said... [Reply to Comments]

apsal takuttt??
bukan ke duduk serumah dgn ur mum, dad and PG?
lainlah i, dok sorang2 kat rumah tu...

doll said... [Reply to Comments]

awk adew kucin tewww..xdew takuit..

kitew adew bedmate dh lpn taun teww..msh menggoda lagi..yewww!

peej said... [Reply to Comments]

akufiza - style apa nya. nasib elok tu. kalau kangkang kan ke naya je.

chics - bengong. pening aku baca. ingat apa la brbt tu. cehhh.

darkangel - hahah. sukeww lewww. sakit kepala kan?

nenek - sebab lain2 bilik?

doll - hahhaa. ok sumpah tak faham.

Siti Nuratikah said... [Reply to Comments]

comelnye la hai kucing.nak bedmate cmtu jugak!hihihi

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

bedmate yang lawan tokey! hehehe tapi sedap peluk tu..gebuu je

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ish x leh la tgk si lulu ni..makin lama makin geram, lulu jom jumpa!hahaha!

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

salah la nenek tu nyanyi...

nenek tu sll dok atas almari goyang kaki kr kiri kr kanan sambil nyanyi "taaaa-huuuu... pu-ra pu-ra ti-do~~~"

hahah ok sumpah meremang!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...