Instagram : @peejburhan

leggo-leggo.

[sticky post-scroll down for new entry]

noy nak let go baju-baju dia.
ada yang baru belum pernah pakai.
if pernah pakai pun mostly sekali dua je.
dia memang. beli. pakai sekali dua dah taknak. bagus perangai.
ada yang beria beli tapi tak pakai.

baju dah membuak-buak.
so nak let go mana yang tak perlu.
lepas tu nak jual. takda blog sendiri. sibuk nak suruh aku.
dah la takda habuan. dia kata habuan adalah boleh pilih mana baju yang aku minat.
ye la tu. terang-terang aku takkan muat la kan.

aku taknak semak blog aku.
so aku create blog lain.
so korang ke sana nanti ye.
banyak yang dia dah asing sebenarnya.
baby-t la, baju-baju kurung and macam-macam la.
tapi ada ke orang nak beli baby-t or baju kurung kan.
so aku kata mana perlu aje.

so if korang nak check out.
boleh pergi sini ye.

http://leggoleggo.blogspot.com/

jangan tanya aku apesal nama macam tu.
tu la hasilnya if tanya noy.

me : apa nak letak nama blog ni.
noy : lego
me : betul-betul la noy.
noy : lego la. macam lagu lego bottom jeanssss. lego bla bla bla (entah aku tak tau lyrics)
me : macam lego permainan tu je.
noy : bukan la. l.e.g.g.o. so buat leggo leggo.

so layankan je la ye.
oh sila ke sana if nak beli.
ok tu je.
bye.

6 Comments:

tasyanadia said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
A.I said... [Reply to Comments]

skang jugak aku terjah!!!! (aku kan suka... ;))

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

lawalah baju dia....tp malang aku x muat..huwah

p/s:disiplin pulak burung ko arini x melata terbang, kalau x mcm lalat dah aku tgk...muehehehe

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

dah tengok baju semuanya cantik tapi bukan untuk orang dah berusia lah, anak dara saya pun tak muat.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

cantik2 baju noy tp boleh tgk aje lah...mampu beli tapi x mampu pakai...*sedih

nqr said... [Reply to Comments]

benci sbb tak muat :(

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...