Instagram : @peejburhan

if you only knew

semalam tak boleh tidur.
konon mengantuk sangat kan.
last-last elok buntang mata.
so blog hop la sana-sini.

then baca blog gossip.
lepas tu tak tau nak buat apa.
then bukak la blog-blog kardashians kat link-link aku ni.
then kat blog kourtney nampak dia share satu video ni.

mula-mula aku rasa eh freak ke apa ni.
macam peminat fanatik justin bieber ke apa ni.
tapi dalam tu tetap la aku click and dengar kan.
pastu budak tu buat-buat ucapan la apa.
nampak pelik.
rupanya sebab dia ni buta.

impian dia nak jumpa justin bieber.
macam-macam cara dia dah buat.
tapi tak berjaya.
so ni last resort la kira.
dia compose lagu ni sendiri.

OMG. memang kena dengar.
sila la dengar.




suara dia sedap sangat kannnnnnnnnn.
kuasa Tuhan kan. walaupun dia tak dapat melihat, tapi Tuhan kurniakan suara yang sangat-sangat indah. 
meremang bulu roma aku.
pastu rasa sedih semua la.
hopefully dia impian dia tu tercapai la yea.

p/s : kalau suara aku sedap macam ni. selang sehari aku tepek youtube aku nyanyi... hahhaa. lepas tu nyanyi-nyanyi lagu kata impian nak nak jumpa aaron aziz, remy ishak, zahiril adzim, e e ehhhh. apesal macam banyak sangat je impian ni. hahhaa. ;p



9 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku x puas hati sbb dia nak jumpa justin bieber, eeyyy x leh time aku lah...

aah aku pon verangan kalau suara sedap nak buat video kt you tube..haha!

A.I said... [Reply to Comments]

aiyooo..sedapnya sore dia..

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

aku pun nak buat video gak lah...mane tau nanti aaron aziz dtg cari aku plak kan? *hati berbunga2

estee_8980 said... [Reply to Comments]

best weh kalo dpt jumpa aaron aziz a.k.a seth tan...dreaming...

nqr said... [Reply to Comments]

yg lain ko amik..tinggalkan remy utk aku

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

ya Allah memang betul lah sedap suara dia kalah bintang2 realiti kat malaysia.

Oooo nak jumpa SETH TAN ye boleh boleh tapi dalam mimpi la kalau luar mimpi jumpa Aaron Aziz sbb seth tan tu terlalu perfect la, ada ke orang macam tu lagi sekarang ni!

nifalnin... said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhh... sedapnye sore dia... nangessss.... sob.. sob.. sob...

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

sukaaa! suara sedap meletop pomm pomm =)
saya mahu jumpa remy ishak jugak..
yumm yumm.. hahaha

peej said... [Reply to Comments]

buyui - budak ni baru 15 tahun weyh. so sesuai la dia minat justin bibir kan.

a.i - kan. sedap sangat.

dylan - ewahhh. berentap la kita. hahaha

estee- aku tak tau seth tan. aku mau malek. haha.

nqr - mana boleh. kan kita ada perjanjian. seminggu sekali je aku post kat warsaw tu.

aunty shidah - cheq kata aaron la. mana ada seth tan. tak tau pun pasal seth tan sebab tak ikut pun cerita tu.

nifalnin - kan. pastu lyrics dia semua. kalau jb x layan mmg keji sangat kan.

enon - jangan yumm yumm sangat *marah ni* hahha.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...