Instagram : @peejburhan

Harper Seven

Beckhams dah dapat baby girl dia.
Banyak-banyak nama cantik dia letak Harper Seven.
Pelik bebenor ok.
Artis hollywood ni suka bagi anak nama pelik-pelik kan.

Macam nama kedai pun ada anak dia tu.
Dulu masa gwyneth punya anak pun pelik kan. Nama anak dia apple.
Aku rasa sekarang dah ok kot.
Maybe kat US dah ramai orang nama anak apple kot.
Katanya ikutan kan.
Tapi tak pernah lagi la jumpa melayu nama anak epal ke apa kan.

Macam-macam lawak la keluar kat twitter tu.
Pasal nama Harper Seven tu.
Aku rasa melayu sesuai kot if nak ikut nama anak dia ni.
Tapi tukar-tukar la sikit kan.
Baru feeling kreatif kan.

1. Harper hal kau?
2. Tah harper harper je
3. Harper dia nya?
4. Nak Harper?

Dan sebagainya.
Hari tu ada kat twitter link nama-nama pelik anak-anak artis ni.
Tapi ni pakai bb. Tak kuasa nak mencari.
Anak artis Malaysia ada ke yang pelik terlampau.
Ada kan? Tak silap aku la.


Sent via BlackBerry from Maxis

18 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

harper bender ko merepek harper2 ni? hahahhaa! aku dh up gambo harper n mak harper kat fb aku.. :)

nor elyana said... [Reply to Comments]

peeja..bukan kita je rasa pelik..masa klua news pasal victoria da besalin nih, aku kat spital sini..this one nenek about 75+ laa..sblm tu semput2 sbb ambulans dtg ambil dia lambat sejam..so dia duduk tercongok la rayu2 kat staff spital jgn tinggalkan dia..then dtg sorg pakar from audiology dok teman la dia borak2..memula dia nanges siap ckp this is so terrifying sambil nanges..tiba2 mood ceria cerita pasal anak beckhams..harper seven..nenek nih ckp, harper seven is not actually a name..its a very weird name..nih komen dr seorg nenek omputih umo 75+..so mmg nama harper seven nih pelik bebeno la..hebat okeyh nenek umo 75+ crita pasal beckhams..ehehehe..ehh x musathil kot kat sini..yg ganyut2 umo 80+ duduk spital surat kaba x lekang kat tangan..buku cerita belambak2 tepi katil...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

betul juga kan, sesiapa yang suka sangat ikut nama orang putih sila lah letak nama nama yang tertera didalam blog peeja ni.

esok esok bila dah pergi sekolah kalau cikgu panggil nama tu takut maknya menyorok muka pulak sbb nama entah harper harper yek.

Lyana said... [Reply to Comments]

harper pun tak bolehhh.miahahah.

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Harper tu die amik dari citer Wizards Of the waverly place.. yg selena gomez berlakon tu.. kawan die nama Harper.. Boley??

yana halim said... [Reply to Comments]

lagi pelik lagi stylo gamaknya. ekeke..

Aniss Azemi said... [Reply to Comments]

peej!! i don't expect you to remember me, but i'm fakhri's cousin. haha..i ade pm u kat facebook hari tu.. skrg baru brani nak komen. :B tapi nama anak hollywood celeb yg paling pelik i penah dgr is Inspektor Pilot. -.-

landaklaut said... [Reply to Comments]

Nasib baik takde melayu nak namakan anak dia durian ke, cempedak ke kann.. Ahahhahahaha!!!

Hana Soffelia said... [Reply to Comments]

Entah haper-haper nama kan Peej? haha

zana said... [Reply to Comments]

hahahaha...terbaikkkkkkkkkk...peej sila muasuk raja lawak taun depan

Iz said... [Reply to Comments]

Kau jangan main-main Peej, orang Malaysia pun anak nama pelik-pelik Haper-kejadah pun aku tak faham.

Anak Irfan Khairi jutawan internet tu - CINTA STRAWBERRY ok.

Ko hado?

doll said... [Reply to Comments]

ntaharperharper ntah kan?

hahaha.eh.kita suka jer nama Harper Seven tu..Harper tu pd firasat kita, cam something great, something big, something famous..seven tu sinonim laa ngan David Beckham psl dia start ngn MU dulu jersi nombor 7.

fuhh..harperderhal..tau segala cam bersedara ngan d Beckhams..hahaha..

shuweet said... [Reply to Comments]

tu la...bebanyak nama harper yang die letak..cam nama rokok mild seven dah..tak pun nama ubat batuk seven seas..hahaha...mat salleh ni bukan takan apple, stone pun die guna untuk nama..kot2 kalau deme ni tau ckp melayu, lagi banyak nama pelik2..nangka la cempedak la rambutan la...best je bunyi nyer bagi dorang kot..

chics said... [Reply to Comments]

"Kau jangan main-main Peej, orang Malaysia pun anak nama pelik-pelik Haper-kejadah pun aku tak faham.

Anak Irfan Khairi jutawan internet tu - CINTA STRAWBERRY ok. - Iz"

Cinta Straberry? Omg cerrry berry I baca.

Meck said... [Reply to Comments]

harper ok. seven tu aiyoo

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

seven tu sempena no jersey bapak dia la tu..tah haper2 jeww....

ko tau x natalie portman namakan anak dia alif?yg org melayu kita plak nak ltk ryan la..ops tu nama anak buah aku..miahahahha!

Anna Mohamed Amin said... [Reply to Comments]

Harper is quite a common name.. macam magazine Harper's Bazaar tu.. ;))

nqr said... [Reply to Comments]

tergelak aku baca komen si buyui ni

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...