Instagram : @peejburhan

comel apa.

ramai marah pasal burung terbang ni kan.
kononnya menganggu la apa.
apa la, sikit pun nak marah-marah.
aku rasa ok aje.
tak tau la maybe sebab ni bela belaan aku kot.
so dia tau nak landing kiri kanan.
jarang la kat tengah.
pernah la kena tengah. tapi if naik turun nanti dia gerak la.
comel apa aku suka je.

kira ok aku letak twitter bird tau. seronok tengok dia terbang.
kalau aku letak lipas?
aku letak taik bergerak ke? suka?
btw, katanya ni blog aku kan.
kalau aku rasa comel n suka je nak tepek benda macam tu aku tepek la. haha.
dah lama aku tak mencomelkan diri. comel ke?
siapa baca blog aku zaman dulu-dulu lagi ok.
siap ada bling-bling la.
bela pet kat sidebar la. ngan chatbox la apa.
semua la aku nak sumbat.
sekarang je dah takda.

aku ada rasa nak tuker twitter widget lain.
tapi tak jumpa yang berkenan.
ada suggestion?
aku taknak yang normal daripada website twitter tu.
nak lain.
if jumpa yang menarik.
baru aku simpan burung aku ni dalam sangkar :D
ok deal?

14 Comments:

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

aku ok je. aku suka main sorok dgn burung tu. haha
aku scroll atas bwh bila nmpk dia dtg je lariiii.

hahaha

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

peej.
ok je aku rasa. tak mengganggu pon aku ni terbayang la cam die terbang terbang sampai takleh bace ke ape. elok je dok hinggap kat tepi tepi je..

hahahahaha

green apple said... [Reply to Comments]

aku ok je ngan burung terbang ni. tapi kalau ada 2 -3 ekor kaler pink ke lagi aku suka. lagi ok dari pointer yang gamba eksrim, gamba hello kitty lagi aku rasa annoying gila tak tau nak klik kat mana.

mcm chics kalau xmast mesti dia letak snow2 turun kan? best apa ada benda2 pelik mcm tu.

HarLisz said... [Reply to Comments]

tak ganggu pun, suka je tengok burung ni terbang merata-rata dan bertenggek mana dia suka..comel je.

WaniGhani said... [Reply to Comments]

hahaha!! bab burung ni aku nk citer sket.memula aku bengang dia ikut..pastu kan aku dok leka memain ngan dia...boleh??

tapi tetap baca blog cm biasa..hehe...

deqja bahtiar said... [Reply to Comments]

ganggu jugak lah sebab kalau kat opis saya buka kak peej nyer blog kecik2 sebab tak nak bos nampak dlm cctv belakang saye...hehehe..

comot skrg bukan main aktive lagi.. skrg saye tgh buatkan cat tree utk dia..huhuhuh

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Aku ske dia.. Peneman masa aku baca entry ko Peej!

yana halim said... [Reply to Comments]

nak klik komen, dia bertenggek kat situ. keluar tweeter pulak dah. kiter takde tweeter tau. tu yg bertempek kat sini je. tapi x marah pun kat burung tu. ok je...

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

muehehe..ok je.. saya siap main aci kejar dengan blue bird tuh..syiok.
kalau dia hinggap kat words, scroll la bawah, bila dia ikut, laju2 scroll atas pulak.. hehe =)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe aku sukaaa sbb aku pun ada bela burung gak kt blog :P

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

comel je ada burung terbang. xde mslh.

peej said... [Reply to Comments]

memey - hahahaha. sama. aku pun suka buat macam tu. tunggu dpd mana dia nak muncul n landing.

dark angel - kan kan kan. kadang2 ada la menganggu. tapi takda la sampai kronik kan.

green apple - over kan kau sampai nak 3 ekor burung color pink pulak tu. kan. aku rasa blogger-blogger zaman2 kita ni excited benda2 macam ni. wah zaman. over statement.

harlisz - comel kan. tapi ramai kata nak hempuk la. nak sembelih la. kesian je dia.

wani - kan. bagus. kena appreciate macam tu baru tak rasa meluat ngan burung itu.

deqja - ye ke. glad to hear she's doing fine. cat tree? apa tu? buat macam mana?

shiera - yeay. :D

yana - bagus tu. boleh tenggek kat twitter pulak.

cik enon - aku pun selalu buat macam tu. best. main2 ngan dia.

sweethoney - ada jugak ke? comel kan.

wani - bagus. *sep tangan*

deqja bahtiar said... [Reply to Comments]

cat tree tu tempat dia main2.. cuba kak peej google cat tree confirm jumpe.. malam2 comot tidur dlm bilik dengan saya.. saya pun tengok internet cara2 nak buat.. malam tadi baru siap 95% siap paksa comot@momot try lagi..huhu

orang ketiga menulis said... [Reply to Comments]

org baru online.. maaf la peeja... selama ni busy.. almaklumlaaa.. pulang ke malaysia...so agak busy la... tak sempat nak menegur peeja... btw comel je burung tuh..tak nak masukkan lastik sekali ke? (kena sumpah la nanti ni)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...