Instagram : @peejburhan

birthday yang meriah.

meriah ke?
takda makna.
sebab lepak kat KLIA sahaja.

last week birthday noy.
1st july.
kan 2 weeks before that dah tidur rumah ice and huda.
nak tidur lagi adalah segan. hahah.
boleh macam tu.
sebab ye la. berturut-turut pulak. ;p
bagus orang yang buat jadual noy ni.
dah la berturut-turut kena pergi KLIA.
lepas tu dah la birthday kan.
cea aku lak emo. noy ok je pun.

so dua hari la bertangga kat situ.
last thursday and friday.
so pergi balik je la. tak tidur nilai.

so sambut birthday dia kat burger king je.
takda la sambut pun. just wish je. heheh.


makan burger king.
sedih dah la mushroom swiss dah takda.
sebab dah pukul berapa kan.

then later ivy and wai ming join.
mula-mula dorang lepak kat atas.


wai  ming dengan style justin bibir. hahaha.
kena ejek. sebab dia tak sempat potong rambut. nak naikkan ke atas dah tak boleh sebab dah panjang.
so terpaksa la sikat macam tu.

:: noy terlebih happy dapat hadiah daripada ivy ::



then later around 3ish kawan noy finas pulak join.
dia baru balik daripada flight.
dia bagi white gold pendant. lupa pulak nak snap.
aku dah sangap ok.

bayangkan duduk situ daripada 12.30am sampai 4ish am. tak gila kau.
tapi ok la. fun jugak gelak-gelak sembang semua.
wai ming dia dah 30+ so bahasa melayu dia sangat baku.
dia kata macam dia macam blog aku ni memang dia tak faham la.
sebab bahasa pasar kan.
ivy ok. sebab dia memang ada kawan ngan melayu semua.
noy pun ajar dia macam-macam.
so dia tau banyak la.

kelakar je wai ming. time tu dia tengok karak.

wai ming : u suda tengok ini? kalak.
me : karak la.
wai ming : ya la. kalak
noy : karak la. u sebut kalak. hahaha.
wai ming : hai ya tak boleh la.
noy : cuba u sebut ivy.
ivy : karak la. i ok la. dia tak boleh. dia so pelat one.

sampai sudah.
even sebut r pun pelik.
tapi comel je.
dah la kelakar sebab tengah sembang pasal karak.

wai ming : oh u know a. there's this one highway. nak pergi kuantan there. berhantu.
noy : ye la. karak la.
wai ming : what?
me : karak la. cerita karak tu pasal highway tu la.
wai ming : ya ka? no la. karak is like being possessed. hantu masuk badan tu.
me : tak laaa. itu rasuk la.
wai ming : hai ya, ye ke. i seriously ingat kalak tu hantu masuk badan.
noy : hahahahaha. kelakar la u ni.

funny.
suka. so kurang la sangap tu.
hopefully bulan ni takda la lagi dia standby. letih ok.
cea poyo.
aku letih menunggu je la pun.
aku bukan drive pun.
aku memang pemalas.
tu aku wish dia birthday tapi aku cakap tetap la kau drive ye. ada aku kesah. haha pengkeji.

lupa nak snap pic aku.
nasib sempat cam whoring masa dalam kereta.
then ada amik pic ngan noy untuk twitpic.
so masukkan sini sekali. :D



ok tu je. update ringkas.
lepas ni blog aku akan penuh gambar popia.
popia apa? tu tunggu.

6 Comments:

izzah nasir said... [Reply to Comments]

kak peeja :D
kak noy keje cabin attendant kt airline ape eh? lawa lah baju die :D

peej said... [Reply to Comments]

izzah - kuwait airways. baju dorang balenciaga. melampau kan.

izzah nasir said... [Reply to Comments]

wah yeke . lepas ni nak balik malaysia naik kuwait airways lah . untung2 dpt jumpe kak noy yeayy :D

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

cantiknyeeeee nonoy nih. gambar kau sorg2 tu terkejut aku, terbyaang2 ade bende lain dekat tingkap tuh. huahuahuahua

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

naseb dia sebut kalak..kalau katak?hahaha

HSM said... [Reply to Comments]

Gamabar last you and noy - cantik. Beautiful ladies.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...