Instagram : @peejburhan

bestnyaaa. macam fun sangat.

semalam lepas buat entry bawah ni.
terus mengadap youtube aje.
sebab dalam blog kourtney tu ada link video bawah ni.
aku rasa macam fun sangat.
comel betul la family dorang ni.
macam-macam jenis ada.




adik dia yang kendall and kylie tu suka buat video clip bagai.
so macam dorang vacation kat bora-bora untuk wedding aniversary mak dorang.
adik dia suruh buat clip ni. smart kan. heheh.
aku suka part khloe and lamar tu.
dorang tak ikut tapi tetap contribute.
comel gila time khloe jilat lamar tu tiba-tiba lamar pun keluar lidah sekali. hahaha.

tadi tengok khloe and lamar kat E!
sweet la dorang ni. paling suka kot.
tapi entah la. aku suka je satu family.
semua ada kerenah masing-masing.
end up semalam aku tengok interviews dorang until 8am ok.
ambilllll.
gila. lawak-lawak.

anyway tak boleh lawan obses keluarga kat bawah ni la.
dah tengok video yang atas tu kan?
haaa tengok yang ni pulak.
comel.



sekian laporan daripada.
keej kardashian.

whahahahahahaaha. matiklah berangan.
nak jugak tu. ;p


9 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hello Keej Kardashian, keluarga diorang memang best, walauopun ada yang cakap keluarga diorang ni fake, lantaklah aunty suka aje.

Aunty tengok Clip clip yang peeja letak ni pun best, macam tau je aunty pun suka keluarga diorang ni. Thanks Keej Kardashian.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

betol, aku suke je sume family diaorg..semua....!!!

masing2 ade peel masing2 tp boleh je bersama2..

zana said... [Reply to Comments]

jilat???????sesuatu ni

Yusoff said... [Reply to Comments]

omg! mason dah besor kan..

shuweet said... [Reply to Comments]

cool giler clip tu...memang dorang creative

peej said... [Reply to Comments]

aunty shidah - suka kan. berapa kali ulang kat tv pun akan tengok jugak :)

buyui - kan. macam fun je. pastu banyak drama. haha.

zana - kau tu pikir jauh sangat. tengok clip tu. jilat biasa je tu. eh.

yusoff - besar sangat kan.

shuweet - best kan.

Rinah said... [Reply to Comments]

Hi Keej Kardashian,

Kita pun suka tengok family Kardashian.. Dorang tak macam family Paris Hilton.. Aktiviti biasa2 pun fun bagi dorang..

blue rose said... [Reply to Comments]

best kan peej.aku pun suke je tgk deorng.tak muak2 wlu pun da ulang samapi lebam eh..mason da besar da... loike ;)

peej said... [Reply to Comments]

rinah - kan. best sangat. tgk ulang2 pun takpa.

blue rose - kan. sama. a ah dah besar kan. comel gila.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...