Instagram : @peejburhan

wordless wednesday #1



13 Comments:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

second tu hannan ke? mak ngai besaunyaaa beliau

Ieqa Rahim said... [Reply to Comments]

besarnyer kucinggggg......baka ape 2?kalo dapat peluk mst syokkkkk....my meow kecik lg....xpuas peluk....

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ya rabbi hannan ke tuu???besaunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~zuera~ said... [Reply to Comments]

GERAM!!!!!
gebunya...hohoho...rasa nak gigit2....

the hun said... [Reply to Comments]

astaga, sejak bila korang bela anak rimau?

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

Hoihhhhhh besaunyaaaaaaaaa. Syiok la kau, dah ada geng plus size dlm rumah. Har har har har

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

kucing dengan tuan nya sama sama cute lah, sweet je tengok Noy ni.

yana halim said... [Reply to Comments]

peej...ramai betul blogger guna tajuk nie hari nie...(rabu minggu lepas...dan lepas lagi takde pun...)hahaha

linda said... [Reply to Comments]

Pija,

Atas is Kaseh, bawah is Lulu. Tol tak? Heee

chics said... [Reply to Comments]

Ya Allah! Geramnyaaaa!!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

pic no. 2 tu...besarnya kucing?????

Ekin said... [Reply to Comments]

gumuksnye menatang bulu kaler oren tu,..mesti berat kan??.. hehe

peej said... [Reply to Comments]

sweethoney - bukan. itu lulu. hannan kuruih.

ieqa - entah la. takda baka apa. kucing campur2. maybe sebab sunat kot. tu yang debab macam tu. memang best. kalau tepuk bontot dia pon best. pok pok pok.

buyui - dok aih. tu lulu.

zuera - tak boleh gigit. nanti bulu melekat2 kat bibir. hahaha.

the hun - anak rimau gendut.

lilred - ahhaahha. sangat biadap statement mu itu. tp tu la. dia macam tu orang kata comel. tang aku takda lak nak kata comel. complain suruh2 kurus pulak. erghhh.

aunty - kena tgk tukang amik pic ni. lagi cute. hahaha.

yana halim - ni namanya blogger malas. paling senang ni. takyah fikir tajuk. takyah type apa2. tepek pic cukup. :D

linda - yeszaaaa. tepat sekali. 10 markah.

chics - geram ok. tak tahan kan ngan kucing-kucing ni.

ekin - berat. last time timbang hari tu masa kat vet adalah 5kg. nyam.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...