Instagram : @peejburhan

tikam-tikam.

entry bangang ahead. so kalau rasa taknak baca entry sampah.
sila stop sekarang.
if tengah rasa sampah jugak, silakan baca n join.

blog tak sama macam diari kan.
tiba-tiba aku rindu zaman diari.
kau boleh tulis apa aje. luahkan hati puas-puas takda siapa tau.
pastu bila baca balik rasa nak gelak sebab tah apa-apa aje emo nya tu.
tapi akan bengang la tiba-tiba kalau ada orang baca diari kau.

ni hati tengah rasa macam tersekat.
nak meluahkan tapi takmo kat blog.
nak cakap kat noy dia kerja pulak.
jonet pulak jauh di perantauan.
oh talking about jonet, semalam dia masukkan pic dia kat sana.
sumpah lawa ok. maybe bukan kat area perang-perang tu.
so takda la scary ke apa.
tengok la aku tanya dia. if dia ok. nanti aku share pic pemandangan kat sana.

cea divert cerita pulak.
kasi kurang 'sentaphatimaknak'. *tangan didada, mata ke atas*
ok dah tau nak bagi tau siapa.
nak kacau huda or ice la. hiahaiahaiah.
padan muka kena layan aku. :D

p/s : rasa macam kena tikam-tikam

5 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

jom lah kacau aunty, peeja tu malu sangat nak kacau aunty. kalau kacau aunty gerenti aunty layan.

nampaknya durian kat pokok rumah aunty dah banyak cuma belum gugur je, nanti aunty bagitahu peeja datang bawak kak nani and family tau. inilah peluang nak jenjalan rumah aunty.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite tulis diari lg weh! dah berbuku2 diari simpan kat rumah shah alam tu.. hahaha. and biasanya cerita kat diari lg pjg & lg personal. mmg best la tulis diari :P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

er..

aku nak tweet kat Twitter pun cuak camni.

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku ada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 r u ok bebeh????

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

tak kisah la ko nak citer ke tanak citer, just take care.. kl rasa tak perlu share, jgn share.baca ko tulis meraban macam ni pun aku sengih2.haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...