Instagram : @peejburhan

Terima kasih cikgu.

Aku kat terendak ni.
Buat talk pasal blogging tu.
Under I.T.

Miahahahah. Rasa kelakar pun ye.
Rasa macam cikgu lak siap ngan marker bagai. ;p

Tu siap dapat goody bag.
Paling tak tahan siap masa balik dorang cakap terima kasih kak.
Yang pompuan siap salam cium tangan. *pitam*

Nanti aku cerita detail yea.
Ni tgk sibuk kat bahagian kak zue. Accounting.
Dia dapat dewan. Ada a/c. Syiok a.
Aku dpt kelas. Kuyup weyh.
Serious x tipu.

Ok tu je. Ta-ta.
Terima kasihhhh cikgu. Hikhikhik.
Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

You go girl, sangat bangga dengan Peeja, seronok bila ada orang menghargai kerja kita kan.

Nanti cerita lagi ok.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

wahhh hehe hebattttt.. :)

details plisss

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

budak2 sekolah skang ni suka kan cium tgn kan?nk2 kalau cikgu2..aku dl jgn kata cium tgn salam pon payah melainkan lepas abes kursus motivasi insaf kejap..hehehe

ke aku je mcm tu?ko dl salam x cikgu ko?

KILA said... [Reply to Comments]

Student MRSM memang diajar begitu. Cikgu umpama emak ayah..

sherrina said... [Reply to Comments]

cayalah, Peeja! Finally ada career yg lain drpd yg lain turun ke maktab :D

peej said... [Reply to Comments]

aunty - thanks.

sweethoney - takda la hebat. biasa2 aje. bila ingat balik macam kelakar pun ye.

buyui - sama la. zaman aku dulu kena bagi salam je. sekarang siap salam cium tangan lak.

kila - tu la kan. tapi cheq bukan cikgu. heheh. tu yang rasa kelakar kejap tu.

sherrina - macam segan. semua orang pro2 je.

Azizul Rizal said... [Reply to Comments]

Good job girl!

Nasib baiklah u datang ... ader gak teman bahagian IT dan membuka mata bebudak tu (termasuk I sekali!) tentang blogging ...

Gossip2 masa kita smoking tu, I cerita dgn my wife ... terkejut dia! Pastu dia pun search pasal u and your rival tu ... hehehe ... mmg banyak entry pasal tu ... haha ..

Next time boleh datang lagi ... :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...