Instagram : @peejburhan

super laju tapi super malas at the same time.

ish tah apa kena.
gambar bersusun kat file.
dah siap watermark pun.
tapi nak masukkan ke blog and buat entry malas melampau.

kelmarin malam, @EnonLalala siap mention kat tweet.
dia kata sehari 3 kali dia bukak blog aku. tapi ada satu entry aje :(
siap sedih ok.
aku pun menabur janji-janji manis esok aku update banyak-banyak.
takda makna. sehari je pun entry yang di up.

tah apa yang malas sangat tah.
bukannya ada apa sangat.
tapi 2 minggu ni ala-ala sibuk feeling perdana menteri sikit.
sebab ke sana ke mari pergi.
teman ice untuk special mission dia. tu nanti update.
then orang unifi datang.
nak pergi salon nak color roots yang dah macam tah apa-apa ni.
nak pergi teman noy tukar duit kuwait dia la. dia nak pergi sana.
then khamis ada installion appointment untuk blog job.
ni nak kena carik masa nak ke tm point.
sebab nak cancel streamyx and line telefon.
sebab unifi dah bagi macam-macam.
ni pun nanti aku buat entry.
ramai suruh review.
weekend zeity and zara sofea mau datang. :)

next week pun ada program jugak. itu ini.
wahhhh. busy sungguh.
tak dapat nak bersenang lenang.
bak kata mama, "eee gemuk ni pemalas la. nak terkangkang koyak je"
mak yang laser.
tapi telinga aku kalis laser. lantak.

ok entry tak bermotif.
internet laju.
tapi hati tak berapa nak laju la undate blog.
rajin nak layan youtube je. macam mana itu?

8 Comments:

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Ya rabbi.,..
Mak kita sama..
Suka gunakan ayat yang sama 100%

Hahahaha..
Tapi .. ada aku kesah?
Cak cak cak cak...

yana halim said... [Reply to Comments]

akak bukak blog peej nie lebih 5 kali sehari. (padahal dah letak kat bloglist mesti le nampak hapdet ke tak)... ada letak pelaris ka? hahaha....

bell said... [Reply to Comments]

cuba kol 1300881221 and press 3 utk terminate streamyx,phone cause migrating to unifi. .me from strmyx staff. .heh. .rating to unifi. .me from strmyx staff. .heh. .

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mlm smlm internet gwe lembabun gileeee warkhhh. nk tukar p1 4g laju2 dah lepas ni :P

peej said... [Reply to Comments]

kakakdegil - kannn. macam2 lagi ok. aku coverline je nak sebut kat sini. hahaha.

yana halim - pelaris blog takda. ada tau mana boleh carik tak? hehehe. tak pun susuk untuk blog ke. e eh tiba-tiba takut.

bell - boleh ke macam tu? sebab semalam call 100 tu dia kata kena pergi tm point la apa. sebab kena pulangkan telefon la apa.

wani - tukarlah unifi. heheh.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kat TPG ni pun internet macam haram, so pergilah kat TM nak upgrade ke UNIFI sekali dia cakap tahun 2012 baru ada kat TPG boleeeeh terus mak sentap.

Tak paham betul kenapa unifi lambat datang ke sini padahal TPG ni kawasan perindustrian.

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

tak letak pelaris pun ktorg dh addicted, kalau letak tak tahu la apa jadi..

btw,sy dok ipoh tp gigih nk ke klcc sebab diracuni dgn pics macaroon di belog ini.. tak tahiiiinn..

=)

farra8979 said... [Reply to Comments]

a'ah... me addicted ngan blog ni jugak. hari2 kena bukak wlupun dekat bloglist dh tau update ke x? hihihi...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...