Instagram : @peejburhan

Sexy Saturday #4

haha dah masuk Sunday la.
boleh tak video dah ada. tapi terlupa schedule. mofo.






smart kan.
beyonce suka bawak lagu2 semangat macam ni.
lepas tu terus feeling kita pun pandai menari macam ni...walaupunnn.

enjoy ur weekend peeps.

3 Comments:

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

terus semangat nak keja hari ni bila tgk video ni, sexy beyonce! i loikeeee....*feeling2 sexy jugak walaupun.... :P

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty terus feeling gedik la, semalam masih di Ipoh selama 5 hari sejak hari selasa kerana menjayakan Karnival upin n ipin di stadium indera mulia. Rasa nak fengsan sbb lebih kurang 50 ribu orang yang datang. Nak online pun tak sempat.

peej said... [Reply to Comments]

dylan - hahha. sama la. 'walaupunnnn'.

aunty shidah - busy betul kan. tapi seronok la aunty. daripada sangap je dok umah kan. atleast dapat gak kesana kemari.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...