Instagram : @peejburhan

Rehat

Rehat kejap. Aku kat nilai ni. Tido umah huda n ice. :) sebab noy ada standby airport. So senang lepak sini je. Aku type entry ni using noy's iPod. Gila susah n fucking annoying sebab memanjang auto correct ke apa tah. Aku jadi Ali, susah jadi Susan. Hotak a. Oh n aku x tau mana enter. Haha. Tu je. Entry pointless. Buhbye.

5 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

kirim salam ice dan huda ye, ok rehat sesekali memang perlu kalau tak nanti otak jadi sebu pulak.

nqr said... [Reply to Comments]

woot woot! guna ipod bebeh!

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

LOL sgt paham perasaan nk hentak auto correct tu. :D

Sya said... [Reply to Comments]

Nama AKU ALI, aku rasa SUSAH kalau jadi SUSAN.

*pointless too* =_=

supermommapots said... [Reply to Comments]

haha..tula sakit ati time nak type laju2 kann..saya pernah kena..time buat ayat " tengah break nii" sekali kluar "tengah berak nii"..huh..break jd berak..wopps..sikbaik tak trus tekan send..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...