Instagram : @peejburhan

Raynaa.com - plus size experts

[sticky post - scroll down for new entry]

haaaa. ingat lagi tak kedai panas?
yang aku pernah promote dulu.
yang jual macam-macam baju plus size.
rasanya ramai jugak readers aku yang jadi customer kedai panas jugak.
mesti perasan kan dah lama senyap je kedai tu.
dah tak panas-panas lagi.

reason dia.
sebab sekarang dah upgrade jadi RAYNAA. Plus size experts.


So hari ni. 6.6.2011 ni adalah official launch untuk Raynaa.

Website dah super canggih n lengkap semua.
Teruja tengok. Siap ada shopping cart semua. :)
Siap ada measurement semua. Ye la tau la plus size kan.
Cerewet sikit. takut kang nanti terketat kat sini. Terketat kat sana. 
Raynaa still menjual baju-baju plus size ye. Sebab memang specialty Raynaa.
Tapi selain daripada tu, Raynaa ada jugak jual baju-baju baby, kain-kain lace and macam-macam lagi la.
Haaaa. jangan tak tau. Premium Beautiful pun ada ok. 
Click-click je check out kat Raynaa tu. Macam-macam ada.
Senang je sebab sangat user friendly.





Sempena official launch ni.
Ada promotion.untuk first 100 customers, korang akan dapat free limited edition bag from Raynaa.


Wah berbaloi-baloi la kan.
Kalau tak shopping online tak dapat bag-bag ni.
Yang bertambah best ngan Raynaa ni, sebab dia pakai ipay88.
Haaaaaaaaaaaa.... bukan maybank or cimb je macam selalu kat online shop tu kan.
Ni semua boleh, paypal pun boleh, visa? mastercard? semua ada ok.
Takyah la susah-susah tunggu gaji ke apa kan. :)

Ni senarai yang under ipay88. *click picture for larger view*


So kalau korang ni ada kat luar negara, rasa nak shopping kat Raynaa pun boleh.
Internationale.

Website ni masih panas-panas lagi. Walaupun bukan kedai panas lagi. tapi still panas ye. :)
Katanya baru launching kan. So masih dalam trial mode.
So kalau tengah syok-syok shopping, tiba-tiba ada masalah, keraguan ke, kesulitan ke apa.
Boleh la email ke help@raynaa.com atau korang boleh click button 'Contact Us' kat website Raynaa tu.

Kalau nak sentiasa tau pasal update Raynaa.
Boleh jugak follow twitter Raynaa - RaynaaCo
Dan jugak facebook Raynaa - RaynaaCo

Boleh la checkout Raynaa.
Ada massive sale.
Akan ada banyak lagi new arrivals soon.
So sentiasa check untuk update. Kang melepas pulak kan.

Lepas ni senang la nak shopping kan.
sebab dah ada

plus size experts.



p/s : happy shopping. :)

5 Comments:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

thank you peeja! jgn lupa bgtau mama kau, kedai aku dah renovate pasang ekon siap ada slide pusing2 lg k. hahhahaha

anyway, ni special promo for peeja's reader. 5 org pertama dpt special gift. bila beli tu nanti dpt invoice number.

email invoice number n bgtau reader blog peeja ke admin@raynaa.com

Thank you bebeh. alebyu!

farra8979 said... [Reply to Comments]

peeja: cam best jek... terasa nk shopping...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Memang sedang mencari kedai online yang jual baju plus size ni. Lepas ni boleh shopping banyak2 baju baru yeay yeay.

Semalam aunty nak post komen masa kat dalm bilek hotel di Ipoh tak boleh lah,hai tak tahu sekarang internet selalu bengong la.

peej said... [Reply to Comments]

lilred - wah istimewa. kalau aku teringat nanti aku shoutout kat reader aku. aku ni memanjang lupa.

farra- ye sila.

aunty shidah - tu la. internet mmg sengal betul la. tension kan.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

thanks for the info peej :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...