Instagram : @peejburhan

Ole-ole Caca Bonda

[sticky post: scroll down for new entry]

caca tau?
eh ke cha cha?
entah.
bubur caca pulak tau tak?
kalau ada keledek n benda warna warni ni bubur caca la ye.
kalau takda caca warna warni ni. tak caca la namanya.

so ni nak promotion.
Ole-ole Caca Bonda ni jual homemade caca yang asli dan resepi turun temurun.


iya home made.
boleh buat sendiri yea? aku pun tak tau.
selalu pergi kedai je beli.
tak pun lagi pemalas pergi beli bubur siap terus.

sedap ni. katanya homemade kan.
mana ada kedai boleh lawan rasa buat sendiri kan.
especially resepi turun menurun kan.


caca ni untuk buat bubur caca tau.
jangan buat benda lain pulak. eh ke boleh sebenarnya? aku pun tak sure.
bubur caca boleh di makan begitu je. or cicah dengan roti. mesti sedap nak lagi.
aku jenis suka makan macam tu aje. slurrppp.
huish. tiba-tiba karang bukak puasa rasa nak makan bubur caca la pulak. hish.



Harga: RM6
Berat:500gram
Postage :RM6

ni harga dia if kita nak makan seisi keluarga ke kan.
kalau korang sebenarnya memang meniaga bubur caca. nak beli caca ni lebih daripada 2 kilogram ke apa.
korang boleh hantar email untuk tau harga lain dia pulak.
boleh email ke oleolecaca@yahoo.com






kalau berminat boleh check out blog http://ole-olecacabonda.blogspot.com/

order form semua ada kat situ.
oh siap ada resepi. boleh la try.
kalau sesiapa yang tak pernah makan or buat bubur caca kan.

http://ole-olecacabonda.blogspot.com/

erk. serious sedap bubur caca kan.
i want!

6 Comments:

shuweet said... [Reply to Comments]

terbaekkk...teringat masa dolu2 mak aku slalu buat..aku la tukang gunting tepung tu..hehe

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

sedap nya...hmm..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

bubur caca juadah untuk berbuka puasa, terbaek wok, tapi tak tahu pulak ada orang makan dengan roti.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

cuba ltk ais cube..perghhhh

SHAMSUL AMRI said... [Reply to Comments]

mmg sedap especially time berbuka puasa....

peej said... [Reply to Comments]

shuweet - aku x pernah pulak buat. selalu beli aje. kuih gunting aku tau la. tau gunting je la pun. ;p

dylan - kannn. terus suruh papa beli tadi.

aunty - lain orang lain selera kot.

buyui - hoh. terbaik kan.

shamsul - kan kan kan. keledek tu best.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...