Instagram : @peejburhan

nalarekek *effect kepala*

last tuesday noy kata dia nak bawak kawan crew dia makan kat nirwana maju.
sebab dorang tak pernah makan. biasa makan kat kanna,pj.
yang tu aku tak pernah try. nanti nak try.
so noy kata ok aje.

pastu aku ngan muka tak malu kata mau join. ;p
dia kata ok ke aku nak lepak ngan kawan-kawan dia.
nanti aku sangap.
pastu nanti aku moody-moody la apa.
mana ada laaaaaaaaa. katanya pergi makan. nak moody apanya.
so dia suruh aku ajak kawan aku join.
so aku ajak la pedd n fa.
then fa kata ajak syima sekali.
wah meriah. ok set.

so jumpa la sana kul 9pm.
sekali otw pedd call kata tak dapat join sebab kereta dia macam problem.
so dia taknak risk. baik patah balik rumah. :(
takpa. nanti dia join lain session.

tunggu dalam 10-15 mins kot for seat.
sebab biasalah situ kan ramai.
dah la kita orang berenam. so kena tunggu seat yang banyak sikit la kan.
sampai je terus makan. weeeeeeeeee.


:: ayam goreng panas-panas ::

:: sotong ::

fa sampai lambat sikit.
aku ngan syima dah kutuk-kutuk.
sebab fa ni paling la addicted bb.
tu kita orang kata. tah-tah dia tak drive pun. dia tengah mengadap bb.
tangan tak pegang steering pun.
ye la apa lama sangat kan.

but we had fun.
macam-macam cerita la keluar.
daripada gelak-gelak ke seram la apa.
cerita hantu semua keluar. ngeeeeeeeee.
oh lupa nak bagi tau. syima ni classmate aku masa kat bbgs dulu. :)
tapi jarang lepak ngan dia.
if lepak pun aku tengah takda mood nak snap pic.
tu yang muka takdak keluar sini.

:: nisa - hida - fa ::

:: syima n us ::


later cousin nisa pulak join.
sana kan sempit.
so cousin dia duduk terselit kat situ.
dah la macam split level. so tak pasal jadi tinggi.

huiks. tiba-tiba rasa nak sirap limau sebab nampak pic tu. ;p
eh serious seronok la.
nanti aku nak buat muka tak malu lagi la nak join lepak-lepak.

ok itu aje.
oh tajuk adalah kerana aku sukaaaaaaa makan nasi daun pisang.
sedapppp. makan ngan tairu. fuuuuuhhhh. terbaik.
ok byeeeeeeeee.

8 Comments:

yana halim said... [Reply to Comments]

atas daun pisang, aromanya lain sikit. menambah kesedapan gitu... :)

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

alamakkk ex-bbgs ker??? waaaaa sama lah kitaaaa.. tp i must be your junior kot? i read your blog, tapi nak comment memalu kucing..hehe

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

astagaaa.. sorry silaps..muahah.. i args.. sorry blur.. bbgs adalah jiran tetangga jugak..muahaha.. *maluuuu nak masuk bawah slimut jap*

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

setuju dgn komen yana, aroma dia lain banding makan dlm pinggan biasa..hehe!

shuweet said... [Reply to Comments]

nirwana maju ni kat area mana ek?? aku dah cam ilang ingatan

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Ni yang kamu tweet hari tu kan kak?

XD

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

aunty pun makan mamak kat jln kg attap pada hari isnin lepas selepas balik dari ipoh. Makan berdua dgn uncle kari kepala ikan, telur ikan, ayam goreng dan sayur taugeh sekali masa nak bayar kena RM78.00 terkejut aunty sbb berdua je tapi uncle kata kedai tu memang famous la.

HSM said... [Reply to Comments]

Wow sedapnya nampak

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...