Instagram : @peejburhan

Muka kurus?

Aku selalu mms gambar kat dotdot.
Dia suka mintak. Sikit-sikit suruh mms.
Time tengah comot-comot lagi dia suka.
Aku kalau memang time tah apa-apa, dia mintak memang takkan bagi la.
Kalau tengah keluar ke apa. Kira elok sikit la, baru send ;p

Bukan apa. Pernah bagi macam-macam pic.
Mostly yang 'konon' hot la kan.
Sekali jumpa aku tengok kat wallpaper dia pic yang muka time nak tido ke apa. Pfttttt. Buruk ok.

Sekarang ni if tak bagi dia sentaps.
So lantak la. Dia mintak je bagi.
Agak horror la. Ngan mata lebam semua. Hahahhha.
Then tadi dia mintak lagi.

Him : x mms pun gambar.
Me : dah selalau bagi.
Him : hari ni punya takda.
Me : x payah la. Sama je.
Him : I nak. Bagi yea. I tunggu.
Me : ye lahhhh.
Him : u x payah la buat muka kurus yea. Buat macam biasa je.
Me : hah? Muka kurus?
Him : ala yang macam u selalu ambik tu. Takmo macam tu.
Me : ye la.

Hahahha. Muka kurus katanya.
Agaknya sebab pout tu kot. ;p
So jenuh la amik pic n pastikan muka x kurus. Hahahhaha.

Buruk habis dah aku rasa.
Sekali dia reply, ' still mcm muka kurus je'.
Whattttt???!!!!

Terus aku call balik.

Me : mana ada la. I ambik macam biasa je la.
Him : tapi macam kurus.
Me : maknanya memang kurus la. Hahahahahahaha.
Him : yeeee lahhhhh.

Hahhahah. Ada hati nak perasan.
Padahal muka besar pasu. ;p
Sebabbbbbbbbb....pic tadi pun walaupun x buat pout, harus la amik dpd angle baik punyaaaaa. Keh keh.

P/s : akan make sure teruskan amik pic 'muka kurus'. Sebab nanti selalu la dengar dia cakap macam tu and rasa kembang-kembang...walaupunnnnnnn.
Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

afiq said... [Reply to Comments]

alololo sho sweet :P

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

i pun nak gak lah pose muka kurus :P

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tgk sikittt muka x pout tp angle baikk punya tuu.. ;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha. betul2. nk tgkp gmbr kena ada strategi :P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

pergh!

ehem kak.

XD

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja beruntung tau sbb dot dot tu iklas terima peeja seadanya, alah jangan risau lah mukka besar pasu ke, muka kurus ke yang penting hati mesti baik.

tapi pada mata aunty peeja sekarang lebih susut berbanding masa mula mula aunty baca blog peeja dua tahun dulu.

Mak Izz said... [Reply to Comments]

hihi.. lawakla peeja!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...