Instagram : @peejburhan

Marilahhhhhh kita membaca.

Mood nak blogging tak mari lah.
Dok depan pc pun takda mood.
Nak surf the net pun tak kuasa.
Pastu rasa macam, hmmm nak buat apa ni?

Tiba-tiba terasa nak baca buku.
Dah lama rasanya.
Last was 3-4 years back kot. Hahah.
Teruk betul.

So korek-korek. Jumpa la few novels.
Pilih. Then nak start baca.
The minah ni datang. Tiba-tiba je landing.

Hishhhh. Siap pakej buat muka comel.
Elok pulak lena.
Aku tarik buku ganti ngan bantal terus dia terjaga, pastu tawaf aku meow-meow. Nice.

Baru baca few pages ni.
Pastu aku selak paling belakang.
Total 800++ pages. Erk.
Berapa lama nak abis ni yea?
Kalau dulu. Concentrate habis, by 1-3 days settle.
Sekarang ni tak tau la.
Kita tunggu dan lihat.

P/s : tajuk entry sila baca ngan nada lagu prema yin lagu marilah ye. Hahha. Jangan lupa sambil nyanyi, sambil guling-guling depan fridge kat lantai dapur ye.

Sent via BlackBerry from Maxis

10 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok jap lagi pergi depan fridge buat macam peeja suruh pastu makan karipap yang dibuat tadi sambil jerit jerit kat uncle tanya dia You nak cipap tak? Eh karipap la sorry ye. Hihihi

Dils said... [Reply to Comments]

buku ape tu? *curious*

mamimonster said... [Reply to Comments]

COMEL NYA ITU KUCINGGGGGGGG!!!! ><

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

prema yin?cett igt aku lipas baru kena ridsect ke?hahaha!

mrs.shaf.e said... [Reply to Comments]

i used that cutie pie pic of ur cat as my wallpaper hope u dont mind :P


'coco

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe aku dh lama gila x baca novel, dh x minat. komik aku suka la :D

Coffee Mama said... [Reply to Comments]

Waahhh...timing sama la! I pun baru nak start balik hobi baca novel ni..Last week I berjaya habiskan 1 buku yg dah dekat setahun beli tapi tak abis2 baca..hahaha

NenekPenne said... [Reply to Comments]

kalau guling2 mcm prema yin kat lantai dapur, confirm berkilat lantai tu.... ha ha ha...jangan lupa pakai mop buat baju tido

Ieqa Rahim said... [Reply to Comments]

meow2 pn tros tdo tgk buku tebal sgt...so sweet...hehe...

Ekin said... [Reply to Comments]

haha.. comels to the max menatang bulu2 nih.. eeee.....geram okeh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...