Instagram : @peejburhan

*gosok-gosok mata*

weekend yang penuh.
penat betul. tah apa yang penat sangat. ;p

ngantuk lagi ni.
ni terjaga sebab lulu n kaseh main kejar-kejar pulak.
sesuka hati pijak badan aku semua.
terus terjaga.
ingat nak update apa-apa.
tapi ni dok depan ni mata pun perit. heheh. over betul.
siap pakej2 berair dah ni.

so malas nak panjang lebar.
nak letak lulu n kaseh kat luar.
nak sambung golek-golek.
golek la sangat. terlena kembali jawabnya.

ok tu je. gila takda motif update entry macam ni.
tapi 'adha ku kay shah'?? hahaha

3 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tp bagus la bangun2 mata pisat2 boleh lg updet, haha!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

banyak gi rumah orang kawin ke? tido dulu lah nanti bangun ceritalah apa peeja buat weekend lepas.

aunty pulak semalam ke KAMDAR jalan tuanku abdul rahmah tempah langsir dan sarung cushion kerusi makan. lepas tu pergi sogo makan kat food court je.

zana said... [Reply to Comments]

hampeh!!beriya-iya aku baca...ingatkan ada la ko update..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...