Instagram : @peejburhan

expose mistik :

Hai k.peej,

Sy ni one of ur silent reader,slalu nak komen ur entry tp internet kdg2 mcm musibat,so bace je la…
Hehehehe…sy nak kongsi cite tuk entry expose mistik akak tu..

Cite ni mase sy duk asrama dulu,
Mase sekolah mmg jahat giler,
Bilik disiplin tu da mcm tempat main je…
Ade la satu malam tu kitorang main laser2 dgn budak lelaki,
Laser dr asrama puteri ke asrama putera,
Around 12 am mase tu,
Tp budak lelaki jahat giler dorang pki spot lite…x aci…
Cam haramm je..

Asrama kitorang ni di pisahkan oleh dewan makan je..
Kitorang laser dr 3rd floor, bilik iron,
Kami berempat…budak laki plak xpasti bape ketul….
Since dorang gune spot lite, dorang boleh nampak kitorang bp org…


Esok nye kantoi yg kitorang yg laser2 dorang tu,sbb jumpe laser kat meja kitorang,
Xtau sape yg kantoikan kitorang,
Dorang(budak laki) tanye antara kitorang berlima sape yg rambut panjang,
Yg siap nak berlagak sikat2 rambut kat tingkap kan,
Kitorang cam pelik la,sbb kitorang berempat,
Mane plak dtg lg sorang,
Rambut panjang plak tu,
Sbb kitorang sume rambut pendek,maklumlah ala2 tomboy sket….
Ape lg cuak gak la kitorang…
Ish,meremang je bile cite ni…
Tp mmg mase malam tu angin semacam je sejuk…
Mmgla mlm sejuk kan tp lain macam angin nye…
Tp xpk ape pon sbb kitorang pk reramai,jd xdela takut sgt…

Tu je la cite nye…xtaula mistik ke x cite ni…tata

Ross

...................................................................

hi ross,

bila cerita tu macam terbayang aje.
sebab pernah dok asrama kan.
tapi memang pelik kan.
i mean kenapa 'dorang' suka nak join sekali yea?

haha. ok aku ni confident expose mistik sangat.
malam kang mau tengok midnight movie.
sebabnya noy boleh tersalah beli ticket. patut semalam.
rupanya ceritanya hari ni. bengong.
so kena pergi jap lagi.
dan adalah scary ok masa kat basement parking tu.
sunyi. T__T




5 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

sereeem, tapi tak pa malam nitak takut sbb rumah ada ramai orang, wan balik sbb besokptg dia nak pergi phuket dgn kawan sekolah rendah dia.

so baca cerita ni walaupun menyeramkan tapi tak takut sbb rumah bising dengan suara wan menyakat adik dia.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

heheh malam ni aku berani baca sbb baca kat hall, sambil tgk tv ngan housemate. lalala

yana halim said... [Reply to Comments]

duduk kat rumah bertiga dgn anak2 pun seram jugak. 3 hari abah diorg pergi kursus, terbayang mcm2 kat dlm rumah tu. entry nie pun berani baca bila kat opis je. hahaha...

peej said... [Reply to Comments]

aunty - oh nak pergi dah. hari tu dia ada tanya pija phuket n bali mana lagi best. pija prefer thailand sebab beach. tak sangka dah nak pergi dia. pija plan pergi next year. :D

sweeyhoney - syabas. tapi this week takut lite-lite aje.

yana halim - ish baca kat office lagi scary kot.

safrin said... [Reply to Comments]

last week punyo cito paling la mnghantui jiwa raga ini.
haha watdehel antu budak2 main2 dlm hotel.
hantu punye hantu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...