Instagram : @peejburhan

wise

someone pernah email aku. dah lama jugak la.
one of my lovely reader.
tak sempat lagi nak ucap thanks kat dia.
email dia betul-betul membantu n sangat terkesan kat aku.
memang best la.
tapi ni paling favourite.
so nak share ngan korang ayat ni

" never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with their many years of experience. "


so kalau orang senyap bukan sebab orang takut.
sebab orang dont wanna go to ur level.
so high school ok. please.

untuk reader aku tu, thank u.
u know who u are. :D

then online aku nampak ni kat feed.





mula-mula aku tepek kat twitter.
then noy amik letak kat fb.
aku tak tau, aku tepek jugak kat fb.
then lepas tu P.G kata menarik. dia pun nak amik letak kat status dia.
merasa malam semalam anak-anak burhan semua status sama aje.

ok taaaa.
xoxo.

11 Comments:

green apple said... [Reply to Comments]

itu semua adelah errr.....mental cancer?

syazana said... [Reply to Comments]

Peej aku nak pinjam gak,nak tepek kat FB.sebelum kau kata x boleh,aku cakap terima kasih dulu.hahahaha..aku tepek yo...

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku lg suka yg ni

"When you fight with a pig you both get dirty - but the pig likes it"

hehe!

aria said... [Reply to Comments]

SYABAS PEEJ~~~~

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

i like! kalo lg ramai yg letak status sama lg best ek.

Eyka Hanafi said... [Reply to Comments]

pinjam quote tuuuuuu...cm best!tenkiuu..hihi~

peej said... [Reply to Comments]

green apple - hahaha.

syazana - buleh ajo. aku pun dpt dpd reader. :)

buyui - oh nice one. suka jugak lah.

aria - apakah yg syabas? sgt tiba2 tau.

annasuejie - bayangkan org yg kita less expected untuk guna ayat ni. tapi dia pun guna. pitam kan.

eyka - iya. boleh aje.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

betul peeja senyap sbb kita dah malas layan orang yang perasan best, biarkan je siluncai jatuh dengan labu nya sekali.

dailylife said... [Reply to Comments]

so truee peeja.... pinjam na....

doll said... [Reply to Comments]

nk tambah

" never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with their SO CALL many years of experience. "

if u cant beat them entirely, DO join them publicly.

shuweet said... [Reply to Comments]

menariks quote nih..nak pinjammmmmmmmmmmmmmmm (sebelum ko approve aku mesti dah letak kat status fb) tq pija :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...