Instagram : @peejburhan

What tha fakkkkk!

What's up with blogger la weyh.
Semalam buat hal kata maintenance.
Xleh bukak dashboard la apa.
Then ok. Aku buat post tutti frutti tu.
Then malam buat expose mistik.
Siap buat schedule post for today.

Tadi aku check hp apesal sepi ni.
Bangun aku tengok la blog aku.
Guess what. Schedule post x keluar.
Entry tutti frutti n expose mistik hilang.
N yesss! Blogger still xleh nak sign in.
Cipek la. Apa benda ni.
Maintenance kejap2 sudah.
Ni dah 2 hari.

Siap tadi ada bbm tanya xde ke cerita hantu.
Wellllll. Hantu blog dah telan kot. Pffftt.
Aku tgk mama pun ada update baru.
Tp ni aku click tgk dia kata page not found.

Ni aku saje try post entry from bb.
Tak tau la keluar ke tak kat blog.
Or maybe kena telan jugak ke.
I dunno.

If keluar pun entry ni.
Aku x rasa korang boleh komen.
Sebab katanya mesti korang pun xleh log in kan.
Ke aku je kena mcm ni?
Hmmmmmm.
Sent via BlackBerry from Maxis

8 Comments:

nja jannah said... [Reply to Comments]

eh..mlm semlm elok sye bce entry mistik tuh.rini xde dh?neway,sye xde plak kne probs cm neyh..sabar ye..

Siti Nuratikah said... [Reply to Comments]

Patutla bukak-bukak page u tengok entry lama. Ingatkan dah delete ke ape. Baru nak tanye. Hehehe. I'm a silent reader of your blog. ;P

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... [Reply to Comments]

abeh ilang semua komen kat entry..adoi

A.I said... [Reply to Comments]

semua camtu. komen2 kt entry aku pon ilang beb!

Mädchen mit Liebe said... [Reply to Comments]

Kak peej, a'ah semalam blogspot wat hal. Saya pun tak leh nak log in masuk. Rasanya semua kena kot. Sebab bila masuk blog orang lain semalam, semua post yang lama.

Pastu bila masuk blogger, dia terus direct gi blogspot status. status blogspot kata, dia kena fix bug dalam gadget sebab tu tak leh nak log in cam tulah dia kata semalam. *rasanya lah*

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

memang tension la masa tu, aunty dapat baca enty hantu dan Terputi puti tu tapi elok aunty komen sekali dua dua tak leh masuk terus rasa macam nak campak je MacBook ni.

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku punye komen hilang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan blog aku hilang lg skali dah. mmg aku bako blogger nih

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

over kan upgred aku tgk pastu biasa2 je

inipn td buat hal gak kejap, pfftt

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...