Instagram : @peejburhan

vain sisters

ok malas mau buat entry bercerita sangat.
so ada gambar ni. kita tepek2.
ni gambar dpd iPod noy.
biasalah. dah lama xde hp or camera yang boleh tengok muka sendiri before cam whore.
ni ada ni mula la merepek2 je kan.

aku biasa aje.
noy tu yang tengah syok2 pastu.

noy : syokk pija. nah amik la. kau xnak berangan2 amik pic?
me : x nak *sambil kunsyuk baca timeline twitter*
noy : best. nampak muka kau. try laaaa.
me : xnak la. kau ni kenapa.
noy : aaahh tak kira amik jugak. meh sini.

pastu dia landing depan aku.
mula2 amik pic aku. tiba2 dia sibuk nak join.
bestnya sebab dia takda lag la. takda waiting time kau nak tgk pic dulu ke apa.
so kau boleh keep on snap-snap la.
so nampak pergerakan.
tapi kualiti mcm harem la. tah berapa megapixel tah.



tiba2 lulu pun nak enter frame pulak.
heheh. comel aje.
so lagi syok la amik pic.
kelakarnya lepas tu dia layan mata ngantuk.
yang noy gigih jerit2 panggil lulu supaya dia amik pic sama2. gila.













hahha. nampak sangat bosan kan.
ada banyak lagi sebenarnya. tapi kosser aku nak masukkan semua.
yang bawah ni pun sama.
masa baru balik dpd wedding ewan n watie tu.
noy paksa2 amik pic ngan dia.
tah apa2.




ok tu je.
kata entry malas kan.
ni nak siap.
nak bawak kaseh pergi vet.
nak check telinga dia gatal. kesian menggaruk sampai luka2.
then nak kasi semua la. vaccine, ubat kutu. deworm segala kan. rasakannnnn.
next month kasi sunat. :)

ok bye.

8 Comments:

CutieIntan said... [Reply to Comments]

kucen u comel u sukerr

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Tiga2 Gambar yg bawah, aduh! menawan anak dara mama..so sweet and pretty..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku suka pic balik dr wed yg first tu, lawa la!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ni gerenti dah tak tahu nak buat apa, gambar yang balik dari rumah orang kawin tu santeeeek la!

Shuhada Shah said... [Reply to Comments]

Peej, Noy ke yang jadi model ikan air oren pulpy tu?

Akuro ® said... [Reply to Comments]

Salam.

Peej, saya dari blog Iz Yahya.
Kebetulan Peej pn cerita sal kucen.
Nak la tanya Peej p vet kat mana ye?
Mana tau dkt n sng nk g sana jgk.
Thx..

peej said... [Reply to Comments]

cutieintan - comel kan. geram sangat.

mama - paling lawa kakak dia tu la kan. hahaha.

buyui - awwwww. thanks.

sh rosidah - mmg pun. katanya 24/7 sama2. sampai dah tak tau nak buat apa dah.

shuhada - hah? eh silap orang kot. tak pernah masuk iklan ke apa.

akuro - wsalam. pergi vet kat melawati, petcare. dekat stesyen minyak n dekat hospital damai tu.

Akuro ® said... [Reply to Comments]

Oh ada dgr gak petcare kat melawati tu.

K, nanti saya carik lah.

Dia kena appointment ke walkin je?

Btw, thx ye..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...