Instagram : @peejburhan

terbaik.

semalam nampak video ni kat blog obefiend yang blogserius tu.
serious best gila.
ada la nak dekat 10 kali jugak la aku dengar.
dah la lagu best.
then video dia pun best je. i mean cara masuk semua.

dorang ni french kot. rasanya la. cara cakap n nama2 dorang.
cea ye ye je kan. sekali bukan. hahaha.
walaupun misainya kalah datuk K.
tapi serious best suara dia. :)

so nak share ngan korang pulak.
oh mula2 tu takda apa sangat.
tunggu sampai dia nyanyi at 1.30mins.



best kan?
semalam try download.
tapi version tu tak best. macam sedikit laju n muzik ganas sikit la.
ni version unplugged.

ok tu je.
bye. enjoy.



1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

diaorang american kot cuma dia orang shooting kat perancis je, tapi lagu ni memang sedap la.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...