Instagram : @peejburhan

suka korek.

tadi takda buat apa.
saje je la bukak keywords.
setelah sekian lama tak check.
nak check apa nya. website nn pun aku dah lama x bukak.
bila perlu je bukak.

terkejut je tengok hasil keyword untuk hari ni.
kelakar pun ye.
tapi 2 tu aku terpaksa kasi cover la.
kang ada orang tersedak or kena penyakit hati pulak.



tak tahan tu ada google peejburhan break up.
motippppp???

aku try gak tgk apa hasilnya?
takda apa pun.
sapa yang google tu?
ngaku cepat. nak jugak tau apa yang korang dapat.

10 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

mmg x dpt la kot dia beralih ke keyword lain tu..

chics said... [Reply to Comments]

Terpedaya dengan tajuk, Aku ingatkan korek lain haih

Coco said... [Reply to Comments]

peej, nak tanya kat mana ko beli dandruff shampoo tu? aku cari kt banyak farmasi tak jumpa pun nizoral tu. thanks.

peej said... [Reply to Comments]

buyui - entah ye la kot. tp jumlah carian tu bukan 1. lain2 kan. so ada few peeps la kot.

chics - hahaha. bengong. kau bayangkan korek apa pulak? yang pasti aku yakin bukan korek hidung kan. ke kau fetish tu?

coco - kat guardian pun ada. or mana2 farmasi. tapi dia bukan kat racks tau. kena pergi kaunter farmasi tu. mintak kat pharmacist n bayar situ tu. kan selalu akan ada kaunter2 tu kat belakang kedai2 tu. cuba try tanya.

Coco said... [Reply to Comments]

oh ok.. prescription eh. ingatkan ada kat rack patut lah den tak jumpo. thanks!

peej said... [Reply to Comments]

pergi situ mintak je nozoral shampoo. sorry hari tu tak tulis betul2. hari tu pun ada orang tanya kat tweet sebab dia jenuh carik x jumpa. sorry. my bad.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

ada juga orang yang nak ambil tahu pasal break up ye, habis dalam kain pun orang nak tahu kalau ye pun kita ni peminat blogger ni jangan lah sampai macam tu sekali malulah.

ubi said... [Reply to Comments]

haha..break up break it up!

zarazueyin said... [Reply to Comments]

salam
i'm ur silent reader
suka baca blog pija ni
terutama cite pasal kucing2 pija...hehe

peej said... [Reply to Comments]

sh raosidah - kannn. gigih betul.

ubi - oooo anda lah orangnya yeee? hahahha

zarazueyin - wsalam. oh hi. thank u. lepas ni selalu2 la muncul. x best la silent2 sgt kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...