Instagram : @peejburhan

siapa ada? siapa ada?

[sticky post - scroll down for new entry]

ada sesiapa kat sini yang blog dia high traffic?
kalau ye, sila angat tangan.

so kalau blog korang 1500 unique visitor sehari.
atleast ye. kalau lebih lagi bagus.

so kalau menepati criteria itu.
sila email aku link blog korang.
n bagi sekali print screen graph unique visitor korang yea.

email me at

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
subject : blog hits

thank u peeps.

p/s : eh lupa. dah boleh turunkan tangan tu yea. kang susah pulak nak email aku nanti. ;p

10 Comments:

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

1500?
eheehhehe akak 500 pun x de kot.
kesian kan ??

peej said... [Reply to Comments]

jiejah - ala jangan la cakap macam tu. takpa la. maybe satu hari nanti tiba meletop2 hits. kita tak tau kan.

Arin said... [Reply to Comments]

obefiend nya..cousin aku tuh tatau la kalau dia nak buat bab advert ni..cer usha atau DM dia kat twitter..

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

kenapa kenapa??? nak buat apa kaaakkkkkk pijaaaaa (sambil buat muka cinderella)

peej said... [Reply to Comments]

arin - dah bagi dah url dia.

sepet - untuk iklan kat blog. saya dah bagi jugak blog awak. harapnya nanti2 ada la rezeki iklan yea. Amin.

strawberi said... [Reply to Comments]

alah...byk sgt la 1500..hahaha..kim salam je lah..hikss.. :(

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

peeja aunty baca je ni, aunty bukan nya blog aunty cuma pembaca blog, hehhehe.

lily lotus said... [Reply to Comments]

bestnya hit tinggi gitu. tapi saya belum capai tahap. all the best utk mereka yg layak..hehe

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

fuh, berdebar2 jawab soalan dia okey..huhu! TQ kak peejaaaa!!

peej said... [Reply to Comments]

strawberi - satu hari nanti. Insyallah. :)

sh rosidah - bagus gak tu aunty. in a way aunty yang menyumbang hits tu kan.

lily lotus - thank u. sama2 kita kongsi kan. mana tau nanti sampai tahap tu. bg la tau yea.

sepet - hehe ye ke? mula2 memang. lepas tu ok aje. sangat baik ok dia. hopefully semua ok. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...