Instagram : @peejburhan

Sexy Saturday #3

share j.lo's latest single I'm Into You feat Lil Wayne.
sexy minah ni.
so jom feeling sexy




sexy n lawa je dia ni kan.
padahal dah 40+ kan. lucky bitch.
n lelaki dalam video clip ni apa cerita weyh?
tak boleh sexy lagi ke?
kalau aku pun akan 'im into you' ok. hahahhaa.


aku few days back baru je tanya noy.
tiba2 aku teringin nak rambut besar.
maksudnya rambut curly n besar macam singa.
macam beyonce suka buat tu.
sekali tengok dalam video ni j.lo pun buat.
lawaaaaaaaaa kan. me loike.
tapi noy tak bagi.
dia kata aku gila n buang tebiat.
dia kata takkan lawa.
tak sesuai ngan aku. nanti jadi macam 'mama bosan'. hahaha.

ala. tapi teringin. dapat try sekali jadi la kan.
kalau rasa2 tak lawa or tak sesuai. just chop it off la kan.
tapi apa2 pun kasi settle n lepas semua la.
kang tak pasal jadi runaway groom pulak. hiahaiah.

ok tu je.
sexy saturday lovely readers.
<3

10 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

J Lo ni mmg lawa x hengattt la.....muka dia je pn dh sexy x yah buat lebih2..

nape lately ni noy asek ckp ko buang tebiat wei?haha!

peej said... [Reply to Comments]

entah dia. saje je nak sakutkan hati aku kan. :D

NMB said... [Reply to Comments]

Peej.. lawakan de... tpkan rambut kembang cam die nie biasenyer dorg tambah extension la.. kasi rambut kembang2.. slalu tgk kat ANTM.. (amerika next top model)... cube peej try test cari app yg leh ubah gaye rambut kat tenet tu.. tgk ok ker tak ngan peej... tp tul gak ek.. kalau nak sube sekali dlm hidup ape salah nyer... alah rambut je kan.. bukan nak ubah idung ke mate ke jd cam jlo... x pun buntoit cam die ker... hehehe...

deasa said... [Reply to Comments]

ni dah jadi sexy sunday..sebab tengok di tengah malam ahad! :)

pergh jlo ni
dah 40+ pun bergetah..

nqr said... [Reply to Comments]

merembes aku tgk jlo n mamat dada katang ni... sembah ratu 40kali kat akak jlo wei sbb dia landing kat dada katang tuh sambil nyanyi... btw. baju lip lap ko bwk masuk air?aiyooo.. nanges la aku tgk!

peej said... [Reply to Comments]

nmb - tu la tau. kalau kita buat pun takkan besar macam tu. dorang ni pun bukan rambut besar mana. mcm kardashian semua tu. semua tambah extension. tapi mcm over if nak tambah. tu la kan. pernah try dulu app tukar2 rambut. tp tak try pulak rambut ni.

dease - kannn. lawa je.

nqr - hahah. kan. kalau aku pun 'i'm into u'. sapa taknak weyh. hahaha. kannnn. tapi kalau kita pakai baju lip lap mesti orang ingat gila. hahahha.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Melentik lagi JLo macam dulu2.
T___T

Bila daku nak begitu? (sambil renung diri sendiri)

Pang!
Wake up Zara.

>.<"

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

sexy abis! i loikeee..mantap lagi badan si jLo kan? walaupun dah beranak pinak...hmm..bila kala agaknya aku nak dpt body cam gitu ek? *dlm mimpi boleh kot...

A.I said... [Reply to Comments]

masa J.lo basah2 tu rupa dia mcm model iklan minyak wangi. kelezzz!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Pergh JLo ni tak terikut dek kita, dia memang sexy dgn punggung yang menggiurkan tu.

Dalam mimpi je kita verangan jadi dia dah la peeja.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...