Instagram : @peejburhan

penat ni best tido kan.

hari yang penat.
sebab dah la tak cukup tido semalam.
sebab noy n P.G main game sampai 6ish am ok.
tido around 7am. n aku bangun tadi pukul 9.30am.
kesana kemari. buat itu ini.
tambah rasa nervous n takut semua.
menambah2 penat la.
malas nak eloborate. siapa ikut twitter tau la kot serba sedikit ;p

sampai rumah tadi hujan lebat melampau. scary.
nak atas. sembang2 kejap ngan noy.
turun bawah makan.
then termenung depan almari fikir nak pakai apa untuk esok.
settle je then mandi bagi segar badan.
lagipun tadi kena hujan. kang tak mandi tak pasal demam pulak kan.

ni mengadap pc.
revise apa patut.
mata dah terkelat2 dah ni.
konon nak buat entry apa patut.
reply komen2 korang ke apa.
tapi tak larat sangat la. macam nak pengsan rasa.
padahal takda apa punn. tah apa2 tah.

esok pun pagi2 dah kena bangun.
hari yang lagi akan nervous.
hopefully everything went well. :D
ok. nite-nite.
ini malam aku tido awal ye.
so not me. haha.
tapi ni comfirm tido tak terjaga tgh pagi ke apa ni.
pengsan terus.

ok ta.

edited : eh tadi penat la apa. tiba2 ni dah terreply pulak komen2. ish dah 12ish ni. apesal tak tido2 lagi ni. tiba2 mata ni nak terbeliak pulak. owh i knowwww. tadi minum starbucks. tu yang tangan x stop nak menaip ni. ;p

1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kesian anak aunty sorang ni penat yea, gi tido rehat rehat kan badan, ambik kapas tutup telinga, PG ngan Noy jangan lah buli Peeja, dia nak tido tu. Hahaha macam lah PG dgn Noy ni baca apa yang aunty tulis ni.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...