Instagram : @peejburhan

online shopping.

stress hari tu membawa2.
so tak pasal-pasal aku teronline shopping hari tu.
amik terus 5 item.
tapi biasa-biasa punya aje.

sebab online shop tu ramai gila followers.
so memang macam goreng pisang panas la.
sekejap je lepas.
so kena cepat-cepat beli if nak.
sebab aku takda kesabaran.
so aku tengok kat label : available.
so pilih2 kat situ.
so last friday aku dapat la barang-barang itu :)




aku beli tank top ni.
bila aku pakai kecoh semacam.

noy : serious pija. apesal kau beli polka dot pulak ni.
me : why? biar laaaa.
noy : serious random gila. tak lawa ok. bulat bulat bulat. pastu kau pun bulat.

cibais gila kan mulut dia.
then aku turun. mama pun bersuara.

mama : ni apa polka dot ni. amboiii. bukan main lagi. kau sama ngan papa kau. dia pun suka polka dot dulu-dulu.
me : ishhh. apa masalahnya? salah ke polkadot?
mama : tak salah. tapi.....

entah la dorang ni. lantak.
janji aku happy.
tapi dah semua menegur terus aku rasa macam sekali je la aku pakai keluar.
lepas ni tak lagi kot. hahaha.

:: tapered pants yang x berapa nak tapered la bila aku pakai. hahaha. tapi better dpd legging la. :)  ::

:: motip tangan melentik? lempang diri sendiri ::


aku beli sheer top ni.
aku pun tak tau apa motif. dalam pic macam lawa.
tapi bila dah beli ni aku terfikir2. aku nak pakai apa underneath top ni tah.
takpa itu nanti kita fikirkan. :)

:: leggings yang tebal. bagus. me loike. ::



then beli clincher ni.
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku tak view pic tu large.
so tengok daripada pic kecik aje. so tak nampak sangat design.
dia tulis ada studded. so aku rasa ok la kan.
sekali dapat terkejut sebab ada diamond2 pulak. pfffttt.
padan muka. suka shopping gopoh2 kan.
aku x suka batu2 ni. entah kenapa. 
tapi boleh la kot if nak pakai malam. 
so lantak dia di situ.

so kalau korang teringin nak online shopping untuk plus size.
boleh la ke blog ini ye.


ok la. murah2.
n ada jugak yang lawa2. tak tahan je masa mula-mula browse.

tapi kan aku rasa shopping kat store bebetul lagi better la.
sebab kau dapat try. rasa material n all.
so lagi puas hati n all.
ni aku rasa la.
tu nanti aku cerita lain entry.

selamat shopping. hari tu ramai tanya apa website dia kan.
ok tu je.
bye.


11 Comments:

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

a'ah. kat jessabella ni byk murah2.material dia pun ok kan?

shuweet said... [Reply to Comments]

aku dah tengok lawo2 baju die...eh polka dot cantik ape..aku pakai polka dot rasa cam kurus je..hahaha..tak nampak tetembam dedebab sangat pun

ezanoor said... [Reply to Comments]

tq bagi link... *wink*

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

aku pun suka beli sini..best baju dia lawa lawa....

Fafau De Craft ( Zana ) said... [Reply to Comments]

wahh,bnyk nya shopping..lps geram yerk..

farra8979 said... [Reply to Comments]

a'ah.. polka dot tu cam cantik jek biler peej pakai. sbb tu terus bukak link tu..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ok je polka dot tu ngn ko :) kot apakah ko fotogenik?hehehehe!so kalau tgk live maybe biasa je kan?tp kalau tgk dr sini dr mata aku ni ok je

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

ok mula mula ni bukan ayat memuji atau ada apa apa. pada pendapat aunty baju polka dot tu cantik dan aunty rasa peeja dah susut sikit sbb pakai pb good for you. tapi baju yang kedua tu macam tak berapa nak kena dgn peeja dan seluar legging tu pun ok dan terakhir cantik ape belt tu kalau pakai malam la. so moral of the story maknanya pergi kedai dan cuba baju baju baru beli lagi ok la ye.

Eisha said... [Reply to Comments]

ok je polka dot tu! lawa je aku tgk

Misz Ayu said... [Reply to Comments]

ehh cantiklaa yg polka dot kak peeja pkai tuu.. selesa x pkai.. nak try beli gaklaa.. kdg2 xberani nk beli online tkot x muat ke ape kn..sy pon xberapa nak kuruss ni kan..haha =p

doll said... [Reply to Comments]

rs lawa jer yg polka dot tu.pakai ngn cardigan x obviously npk jelek..hihi..

sheer blouse tu, i wan!eh dia jual plus size jer?kena cekidaut website pasnie..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...