Instagram : @peejburhan

omg. this is so damn funny.

tadi blog hop ke page iz yahya.
tengok latest entry.
omg. lawak gila ok.

aku malas nak tepek sini youtube tu.
so korang ke blog dia check out ye. CLICK HERE
aku rasa macam gempak aje.

kena tgk video first dulu.
baru kau faham.
mula2 aku tengok tu aku dah rasa macam. apesal mamat ni over bebenor.
masuk berita la katakan.
sekali kauuu. haaaa terus popular.
then kau tengok video second tu ye.

ok happy watching. :)

2 Comments:

Iz said... [Reply to Comments]

hahahahaha lawak gila kan. Aku pun dengar lagu tu banyak kali. Patutkah buat ringtone?

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

macam nak pengsan aunty ketawa memang betul betul kelakar lah. peeja peeja pandai je tepek cerita yang best best.
I love U lah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...