Instagram : @peejburhan

ni apa dia ni? mmmmmm *tahan geram*

Alhamdulillah kenit-kenit ni sihat semua.
lahir hari tu ngan yoki sakit.
kita orang yang kena bagi susu n all.
risau je if dorang tak dapat survive.
tapi nasib lepas surgery tu, vet cakap boleh bagi anak-anak dia kat yoki.
so elok dorang menyusu semua.

mula-mula kan letak bakul.
agaknya kita orang selalu jenguk-jenguk.
so yoki bawak lari belakang langsir belah kiri.
tiba-tiba sehari tu nampak semua dah bergerak-gerak dah pandai bergerak.
kaki belakang time ni tak kuat lagi. so ngensot pun jadi ok.
ish geram sangat. comelllllll.
sekarang ni dah lincah bergerak sana-sini.
tau-tau ada depan tv dah.
ni terpaksa letak dalam bakul tinggi.
bukan apa. takut kang terpijak ke apa kan.

ni pic-pic dorang yang aku amik last week.

:: comot ::

:: dompot junior sebab ekor kontot. ada kucing liar yang kita orang suspect adalah bapak dia. papa panggil kucing tu dompot. so dapat ni kita bagi nama dompot junior. heheheh. ::

:: china sebab mata tu sepet je tu. ::



:: hahhaa. nampak kita orang kerumun anak dia. yoki sibuk2 tak tentu arah ::

:: hishhhh geram sangat kannnnn. x tahan. apa niiiii?? ::




:: lulu n yoki seperti biasa. kepochi tengok luar ::

ok tu aje.
nanti ada apa2 aku update lagi.

15 Comments:

puan nina said... [Reply to Comments]

kihkih..dompot junior yang comey..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

anak kucen memang comel....

kata kila said... [Reply to Comments]

perghhh..tak tahan hati ni nak bela kucing balik lepas ni

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mama pun geram sangat si kenit2 tuh..tapi tak nak bela, rasa nak give away soon..

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

ish, kpale sume bolat2 jer..geram betul..kalau kt kampung dulu suka kacau2, tepuk2 kotak tmpt diorang tido..nanti mula la sekor2 marah, kalo yg over garang siap jerit2 lagi tak padan suara halus..

kak su bidadari said... [Reply to Comments]

sangat comey time2 ini, kan?
suka nyembur2 baby2 itu... mmg geremmmmm!!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

mcm org lak yg dok jenguk kt tingkap tu..hahaha!

.:Mama Dhia:. said... [Reply to Comments]

sooo cute ler baby miau tu..rase nak picit2 jer..
cumel sesangat...

eh lupe..salam kenal..

yellowie roses said... [Reply to Comments]

nak yg oren tuuuuuuuu.....isk comei~

zarazueyin said... [Reply to Comments]

comel...comel...sukerrr
org yg bela kucing, biasanya murah rezeki ;)

Raja Ellysya said... [Reply to Comments]

YA ALLAH,kenapa comel sgt ne???
nk 1 boley? :P

Daya said... [Reply to Comments]

comelnya la qaseh ngan lulu asyik mengadap tingkap je keje..hehehe :')

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hish comel comel anak kucing ni, aunty pun tengok sangat geram, dulu arwah kakak aunty kat rumah dia ada 10 ekor kucing parsi yang cantik siap dia buatkan rumah kucing yang besar. Aunty kalau tak ada asthma dah lama nak bela kucing tapi apa kan daya den ada penyakit semput.

ShirVen said... [Reply to Comments]

sooo cute!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...