Instagram : @peejburhan

lebih kurang aje.

tengah aku dok2 ni tiba2 noy bersuara sibuk nak gossip la tu.
yang aku lak tengah online siap dengar lagu pakai earphone semua.
rimas kalau dia sepuluh kali panggil.

me : apa?
noy : ala kejap la. meh sini kejap. *bla bla bla* x lawa kan?
me : tak lawa la. tapi macam familiar.
noy : yeah?
me : a ah.
noy : tak lawa kan. ish Astagrafirullahalazimmmmm. tak baiknya aku. tapi betul kann? ke aku jahat?
me : ish tak baik la. takda la tak lawa. takleh cakap macam tu. semua tu ciptaan Allah. masing-masing la.
noy : ye lahhh...
me : tak baik la kan... tapiiiiiiii MAK LAGI CANTIK NOKKK!!!

hahahahhaa. motip.
gila takda pedoman punya orang.
baru insap menginsapi.
tiba-tiba cakap macam tu.
masalahnya cantik ke uolls? *lari2 sambil rambut ditiup angin membawa hati yang luka*

motip nak hati luka?

6 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

u all berdua ni kelakar laahh....
:)

Faressa said... [Reply to Comments]

hahahha so funnyy

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

Cantik!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

berdasarkan gosip yg noy citer tu aku rasa mcm tau je sapa lawa x lawa tuuu????sbb aku sll je gosip pasal org x lawa especially ade related dgn artis ke or org kawen dgn artis dan sebgainya.. eh bukan ek?

aku mmg teruk :P

peej said... [Reply to Comments]

nenek penne - dah katanya 24/7 bersama. tu yg merepek je topik2 nya.

faressa - hahha. tapi its true ok. nak jugak perasan. ;p

dylan sanders - kannnnn. hahahahaha ;p

buyui - kau mmg memandai kan. ni xde kena mengena ngan artis. hahaha

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

aunty pun tengah berlari berkepak kat dalam rumah sensorang sbb sejak dari pukul sebelah lebih tadi tiba tiba dah boleh komen dan tak payah tunggu wan balik, yeh yeh suka nya hati.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...