Instagram : @peejburhan

I love u mother.


Hahahah. Best kan pic tu.
Ala x payah la nak buat entry fancy2.
Konon bagi ayat gitu gini, padahal tah2 mak kau x baca kan. Penat aje.
Wah ayat. padahal sebab aku tak pandai nak puitis2 kan.
Eh tapi aku punya confirm mama baca. ;p
Simple2 sudah la yea.

Mama buat cerita sedih kat fb dia sebab konon mother's day tapi dia ngan baju kelawar aje.
Eh hello, dah pukul 1am. Nak pergi mana pun.
Tadi patut nak keluar. Tapi ada tetamu pulak dpd siang bawak ke malam.
So esok2 je la keluar ye.
X menyabar mama tu.
Pastu mengadu nasib kat 'anak2 cyber' dia konon.

Anyway. Tadi buatkan papa n mama maggi.
Dok teman dorang makan.
Nampak ada cap honda tu. Dpt sbb servis kereta noy.
Aku try pakai. Snap photo. Hmphh x lawa.
So terus bagi mama pakai. Gaya hip hop.

Time tu kelakar ok.
Sebab mama tgh cerita2 kat aku pasal agama la, pasal politik la.
Tapi topi macam tu ok. X seswai.
Dok tahan je nak gelak. Hahaha.
Oh mother u so cute.

Paling best, mama kan x sihat.
So kepala mmg tergeleng2 sikit.
So feeling macam mama tgh rapping la. Heheheheh.

So ni je entry sempena Happy Mother's Day for u mommy.
N untuk korang pulak..... 'Unowadidissss..black n yellow, black n yellow'.....
Mak aku hip hop tau. Mak korang????


Sent via BlackBerry from Maxis

4 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ooo main-main kan MamA ya U so naughty, black n yellow, black n yellow aunty pun nak Hip Hop Macam bakal besan ooppps terlebih suda!

Sorry, me so perasan, huhuhu.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hahahaha!aunty kiut sangat!!!happy mother's day aunty!jaga diri elok2 ya [mcm la aku x boleh komen kt blog mama ko, nak jugak penuh komen kt sini..hehe]

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

LOL. Peej sumpah dah tersembur2 gelak ni :DD anyway, happy mother's day to aunty :)

peej said... [Reply to Comments]

sh. rosidah - kelakar ok. suka sakat dia.

buyui - kau memang.

aracy - very the hip hop kan. hahaha.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...