Instagram : @peejburhan

danza kuduro~

few nights back tiba2 noy tunjuk video clip ni.






menarik kan.
paling tak tahan tengok sunglasses la. semua lawa2.
pastu lagu sangat la best.
ye kami suka lagu2 macam ni.
dah la latino ni sexy tak menahan. hahahaha.
nyam nyam.

aku kalau dah suka lagu suka nak tau lyrics n maksud.
pastu nanti syok sorang2.
tak pun emo sorang. depends la.
pastu google la apa masuk danza kuduro ni.

rupanya maksud dia danza = dance
kuduro pulak = tight ass
terima kasih.
jantans ni kalau x buat lagu lucah tak sah kan.
ok takda la lucah pun lyrics dia.
tapi apakah tight ass. bungok tau.


oh lagu yang bawah ni pun best.
aku tak kaji lagi lyrics dia.
tapi kalau dah down on me.
memang sesuatu la.
so membayangkan mesti video clip dia menarik.
sekali tengok tak syiok.






tak cukup sexy. hahaha.
ish apa2 aje. lucah marah. tak cukup sexy pun nak marah kan.
apa yang kau nak sebenarnya ni kan?
tapi betul la kan?
cuba tengok.

ke zaman sekarang memang dah takleh video clip sexy terlampau ah?
entah.
ok tu je. saje nak share. sharing is caring. :)



8 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

sexy is subjective la, kalau org tu tutup segala bagai pon kalau org lain tgk sexy, sexylah ia..

kalau bukak abes pon nampak tulang org rs x sexy maka x sexylah ia..

Nurulhuda said... [Reply to Comments]

Best laaa. Yg sorg tu nmpk macam salma hayek pun ada :DD

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

peej, tadi terkomen guna ID tempat keje. Damn, terbongkar nama melayu. Xpat jadik latina dah :DD

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

aku suka okey lagu tight ass tu. pompuan yg menari line depan tu cantik kulit dia. jeles!

peej said... [Reply to Comments]

buyui - baik cikgu.

aracy - hahaha. muslimah tiba2 kan nama. heheh. tapi best kan. sexy dorang ni.

annasue'G - begitu details kau tengok ye. aku lagi la. tak tengok perempuan langsung. sibuk tengok lelaki je. mcm mana itu?

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Kuduro sekarang.. cepat!
Kita sama, mesti nak tgk pompuannya..
Haih.. tak sempat nak pakai gitu..

Dah berbelang perut ni.. sodih!
Cuma boleh berkuduro jer laa
Itu pun dengan bantuan PB

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

aunty pu nak ber DANZA KUDURO la, biar perut dan peha yang dah tua ni tight balek, hihihi.

aunty baru balik jb malam tadi, tu yang marathon baca blog ni dan komen. wifi kat hotel pan pacific jb buat hal rugi tak dapat bergaya dgn Macbook Air ku.

Olivia Chin said... [Reply to Comments]

Fast 5! I like!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...