Instagram : @peejburhan

check em out.

ok ni nak bagi tau.
kawan aku farrina nak let go few stuff kat blog shop dia.
so far x banyak lagi.
sebab some adalah pre-loved items.

harga adalah super murah.
so sila la check out ye.

::  leopard jacket - rm20 ::

:: houndstooth booties - rm30 ::

if nak tengok lain2.
n nak tau lebih details pasal barang2 kat atas ni
can go to her blog shop yea.


dia suka fesyen pelik2 ni.
tapi bila pakai nampak lawa aje.

satu lagi. sebelah ni ada sidebar ad.
click2 la check out yea.
paling baru is from pitter patter.
can check out their facebook.

Photobucket

:: click picture ::

sesiapa nak tau pasal ads kat blog ni ke apa.
can email me yea. ok thank u.



6 Comments:

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

i like her boot, but size 7..... :(

peej said... [Reply to Comments]

a ah la. kaki kak ie kecik kan?

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

suka la boot itew

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Baju leopard print tu cantik, tapi anak dara aunty tu size dia cemetot je la.

Pitter said... [Reply to Comments]

Pija, thank you sooooo much for advertising Pitter Patter! hehe :D

farrina jika said... [Reply to Comments]

Pija, thanks so much! Bila nak jumpa niii? *terharu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...