Instagram : @peejburhan

berat.

macam malas nak update heavy2 la.
kepala berat semacam. pening pun ye.
confirm sebab tidur terlebih. ;p

sebab banyak pulak nak kena buat.
nak transfer pics ke computer.
nak watermark lagi.
pastu upload pic baru tulis entry.
ish malasssssssssssss.
malam-malam karang je la buat yea.
tak pun esok.

aku tengah nak try2 baru n seluar ni.
hari tu online shopping banyak2 sampai 5 macam.
ni dah sampai. nak verangans depan cermin kejap.
sambil2 tu boleh snap2 picture.
nanti aku share ngan korang.
serious lawa-lawa la baju dia. mostly aku suka la.
thanks to my twitter friends la kan.
bila aku tanya sapa tau mana ada lawa-lawa.
rasanya 5-6 orang kot suggest link tu.

ok tu je. bye.
nak melaram kejap.

9 Comments:

Alia said... [Reply to Comments]

MANAAA URLLL UTK BAJUUUU ITUUUUUU???

Aku nak online shopping gak (walaupon bulan ni aku dah belanja macam beli rumah haha)

Lil^Qamarina said... [Reply to Comments]

pija...nak link utk baju2 extra size la... selalu jual kecik2.. :(

ezanoor said... [Reply to Comments]

cepat2 update... bagi link sekali... suka juga... hehhee

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Boleh share tak selalu online shopping kat mana...Hehehehe~

peej said... [Reply to Comments]

ni url dia. x menyabar korang ni.

http://jessabellapluzsizestealz.blogspot.com/

nanti aku akan buat entry.
tapi takpa. korang pergi la check out dulu.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

peeja pakai baju tu pastu post la kat sini aunty nak tengok peeja tengah verangan dgn baju baju tu.

wah METRO hari ni bukan main lagi keluarkan cerita dan gambar gambar Hanis Zalikha dan emaknya Nani Rostam, bukan main lagi dua beranak tu bergaya sakan. Tapi ok la dah itu minat diorang, janji tak kacau orang sudah!

peej said... [Reply to Comments]

sh. rosidah - ye ke. pija jenis tak baca paper ni. so memang tak tau. nanti pija update entry baju tu ye.

natashacherahim said... [Reply to Comments]

kak pja...nnti share link yg jual baju2 tu..ndak jgkkkk ;D

peej said... [Reply to Comments]

dah letak link kat atas ni. sila check ye. tapi nanti akan buat entry khas. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...