Instagram : @peejburhan

x jadi.

tadi aku menaip entry panjang luahan perasaan.
perasaan yang tahik.
tiba-tiba rasa tahik.
apa punya entry ni. tahik sungguh.
mushy sangat.
so not me.
jadi biarlah entry tu terkubur je kat draft.

jiwa rasa macam-macam la.
apa nak buat nak hiburkan hati a?
jangan suggest layan maharaja lawak.
sebab clip dorang la tetiba aku emo.
memang psikosis. clip lawak aku emo. jangan tanya.

ok la. tu je.
dada still rasa tersekat. tak lepas pun.
bye.

p/s : rindu. nangis.

9 Comments:

cik1356 said... [Reply to Comments]

owh peej, xtau nak ckp camana. tarik napas pjg2. aku pun tgh kontrol perasaan masa dgr org cheering tenguk bola. ter-rindu.

Chegu Zubir said... [Reply to Comments]

xelok pendam2..hehehe...luahkan jew

jom join
Segmen : Handphone Ku

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja samalah dengan aunty ni, mood sedih la, adoi anak yang baik dan kita sayang mencari pasangan yang macam tooot la, marah ada, sakit hati ada eh macam2 la. Rasa macam nak masukan anak aunty tu dalam perut balik.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

alamak, masalah jiwa ni.....cool babe cool....

ezanoor said... [Reply to Comments]

sabar peej... biasala dugaan hidup... ada je pasang surutnya... emosi tak terpimpin kdang2... kene sabar la...

doll said... [Reply to Comments]

owch..naper yer..klu rs xmo share tu, maknanye peeja nie strong n have enough strength to handle it yrself..

byk2 laa istigafar, mohon dikuatkan hati dan perasaan serta ditetapkan iman..

hmm..kalau nak hiburkan hati tu bkn takat carik hiburan duniawi jer, dekatkan diri ngan Tuhan lebih membawa ketenangan zahir dan batin..

u hang on there, whatever it is..

Hazrey said... [Reply to Comments]

hi. blogwalking. jangan lupa follow kita ok. nice blog btw.


wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahhaha.

suggestion aku, pegi mydin dan marah mamak yang keja kat situ.

mamasuri said... [Reply to Comments]

huhuhu..pernah gak gni..
tp wat bodo je..

peej said... [Reply to Comments]

cik - sebenarnya takda solution pun kan.

zubir - jew?? yew keww.

sh rosidah - tu la mama ada cerita. hopefully akan ok la kan aunty. kalau tak rasa tak best je kan. hmphh.

buyui - takda la masalah sangat. biasa la malam2. kesepian. tu yang pikir jauh tu. haha.

eza - kan. saje je carik pasal pikir2 pasal benda tak perlu.

doll - tu la kan. baiklah. insap kejap. selalu mcm tu la. tp ni period. so xleh nak buat apa selain doa2 aje kan. :) thanks dear.

hazrey - aku ingat lahanat mana la nak paksa2 ni. rupanya uolls. wiiiiiiiiiiiiiiiiii. eh tapi kita dah follow la blog awak. awak tu dah pollow ke belum?
gila takleh pakai nasihat kau. cehh.

mamasuri - selalu mcm tu la. tp tah kenapa semalam mcm emosi terlebih2. gilo.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...