Instagram : @peejburhan

untuk menceriakan hari minggu ye.

ala ramainya sedih baca entry yoki tu kan.
kang aku dah selit2 kan lawak tu.
so kira ok la. takda la sedih sangat ke apa kan.
yoki so far ok.
elok susukan anak dia semua.
dia pun nampak ok je.
cuma tak banyak bunyi la.
makan ubat pun elok je. takda masalah.
unlike hannan n lulu. susah betul.
bagi ngan makanan lembut tu pun dia pandai pilih.
makanan dia makan. sampai tang ubat dia sembur ke luar. ptuihhh. keji gila. haha.

anyway pasal entry expose mistik tu.
awatnya tak nampak. clear je aku rasa.
kan ada kotak tu kan. kau jangan tengok tengah kotak tu.
kau tengok ke kanan sikit. sudut kanan tu.
nampak muka perempuan menyengih. erk.

ok lupakan itu semua.
since mood pun ala2 scary n sedih je kan.
ni nak share gambar.
random picture dpd hp aku n fb noy aku amik.
tengok gelagat pet2 kita orang. eh lain macam je bunyi.
pet2 as in pets la. binatang2 peliharaan. bukan pe***. cea tetiba bintang.
macam la tak biasa mencarut. ;p

ni aku snap semalam.
aku tengah keluar nak smoke. nampak dia macam ni mengadap matahari.

:: hahaha lawak kan. lama pilak tu. sekor lagi ok aje ::


view dari depan pulak.
ewahhh. elok punya dia sunbathing kan.
feeling sangat kot. lawak la.
ish dah besar sangat kan.
papa punya kesayangan ni. nak lepaskan dia tak bagi ok.
tah berapa besar lagi dia nak bela ntah la.

ni pulak dpd fb noy.
lulu ni favourite dia dok celah2 langsir tengok pemandangan.
tah apa yang best tah.
asyik la ke situ aje.
tak tengah, dok kat tepi.
yang kaseh tu sibuk ngikut aje.
so ni dapat snap.
noy letak kat fb dia.
comel je aku rasa ngan caption2 tu. :)


:: i wonder what so great about looking outside the window? ::

:: and so i check it out ... ::

:: ooo...got budak2 main petang, cats lari2 n cars lalu lalang..interesting view ::

:: sure ngumpat? mesti kata, "tahpape tah nonoy tu"...LOL ::

hahaha macam sesuai je caption2 tu kan.
patut la kepala dorang ke kiri. ke kanan. macam2 rupanya ada.
sampai time tu aku join sekali.
tak pasal few minutes jugak la aku n noy tenggek sama sebab join tengok. ;p

ok tu je. bye.
nak pergi detim :p

p/s : sesuka hati aku sempat update blog. dotdot tengah tunggu kat bawah. aku kata nak siap2.

5 Comments:

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

haha, serious comel.

sayangsayangibu said... [Reply to Comments]

lawak lah kua kua tu...cam dkt hawaii lah kot tu ;p

yang si tucin tucin tu pulak buat akk teringgat ngan anak anak di rumah ni, yg bila di kurung tak bagi kuar rumah terintai2..alahai... comel gila dua jenis minatang nih..

Nour Eyza said... [Reply to Comments]

hahahha.. comel gila la kak.. macam paham2 je dia kan? hehehehe

a'da syuhaida said... [Reply to Comments]

comel gile !!!! geram geram geram

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha lawaklah peeja tak sangka rupa-rupanya kucing pun pandai duk borak2 sambil ngumpat ye.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...