Instagram : @peejburhan

Tetap berselero

Aku demam ni.
Dah dua hari.
Tp demam2 x demam la.
Panas tu xde.
Tp mcm selsema la, batuk la.
Pelik2 aje.

Anyway, demam2 jugak la kan.
Tapi mama masak lemak cili api telur ikan n kacang panjang ni.
Berselero je aku makan.
Sedapppp. Rasa nak tambahm
Nasib sedar diri. Haha.
So ikut sunnah nabi, 'berhenti sebelum kenyang'.
Cea cea. Poyo gila.

Esok Zara Sofea datang.
Aku emosi ni sebab aku selsema.
Mesti xleh mesra2 ngan dia.
Kang nyangkit ke dia sian je kan.
Takpe lil' z, nanti t-ja beli mask k. Feeling jerebu dlm umah.
Padahal x pun. ;p

Korang lunch apa?
Sent via BlackBerry from Maxis

10 Comments:

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

baru lepas menyantap ayam penyet kat wong solo, tp bila buka entri ko je terus feling2 nak makan masak lomak.haih. eh, jap.apa atas nasi ko kaler hitam tuh?ko makan masak lemak dgn kicap eh?

doll said... [Reply to Comments]

hai laa..berselero den nampak masak lomak tu!nie kang rajin nak numbuk cili api nie haa..masak yg samo, tp guno telur asin..ado terangkek makan malam kang!~

hehe..org besau demam takleh dokek budak kecik sgt tau..mmg kena pakai mask..pasal virus orang besau adalah besau jugak..apakata makan vitamin C banyak2 dan minum air banyak2 dr skg..kang si comel lil zara dtg boleh gomol pelok cium..tak kang tgk jer noy gomol2..

mamasuri said... [Reply to Comments]

selalu jenguk blog ni..
hehhe..
itulah..musim skrang ni ...
saya pun tak sedap badan gak ni..
tp bt bodo je lah..huhuhu

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty makan kat warong tepi jalan di Sekincan on the way nak ke lumut ikut uncle meeting dengan K Perak. Nasi putih, ikan sembilang masak asam pedas,4 ekor udang galah masak sambal, 1 ekor ikan bakar, ulam dan sambal belacan. Ikan bakarnya sedap sangat tapi asam pedasnya cair sangat pastu udang galahnya bukan masak sambal masak pengat agaknya maaaanis.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

msk lemak cili api adalah sedap!! *drools*

tgh hari ini kite mkn KFC set jom jimat dgn housemates. hahaha

Leen said... [Reply to Comments]

Lunch hari ni makan korean fried rice kat bbq chicken kat wangsa walk.. terbaeeekk

peej said... [Reply to Comments]

lady sharpshouter - sedapnya ayam penyet lama x makan ni. tapi aku x suka wong solo punya. ;p
a ah aku makan ngan kica[p. ikut mood la. awat? takleh yea?

doll - tu la kan. aku dapat merasakan macam takkan sempat sihat je ni. takpa. aku peluk cium lagi bape minggu la. time cukur jambul dia nanti.

mamasuri - tu la kan. tah apa kena la asyik la nak demam2 ni. tak suka la.

sh. rosidah - amboihhh. meriahnya. kalau aunty tak ulas lebih2. time bg tau list makanan tu je rasa nak nangis dah. macam sedap kemain. tapi bila sebut ni tak bape best. tu mcm tu. so kurang sikit rasa jealous. heheh.

wani - sedap. tiba2 terpikir tadi. kenapa kfc tak buat delivery eyh. kalau tak leh lawan ngan mc d kan.

leen - syok ke? tak pernah try la.

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

haha, takdelah tak buleh.aku pelik je, sbb aku tak biasa mkn nasi berkuah campur kicap.kang ilang feel kuah tu, rasa kicap aje.tp lain org lain selera kan.hehe

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hi peeja!!

ku kembali......... :)

masuk2 je terus gamba makanannnnnnn....

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hari ni aku lunch sup ayam je :D diet mode kononnya. hihihi

get well soon!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...