Instagram : @peejburhan

suratan atau kebetulan?

tajuk macam harem kan.
tah apa2.
lantak. kau ingat senang nak pikir tajuk.

ni tadi aku print screen.
ewah korang. mentang2 tajuk ada tulis bogel laju je serbu kan.
tapi takat serbu baca je la kan. komen nye tak. bagus. syabas.
paling tak tahan ramai datang scroll laju2 kan.
nak tengok kalau2 ada pic bogel. cittt.

aku terpikir gak.
apesal la aku x amik pic poster2 tu kan.
padahal banyak kali gak la aku pergi toilet.
tapi ye la kan. apa jadah nak pergi toilet bawak camera tetiba kan.
katanya nak kenc. so sebab tu la takda pic. hiahah.
ala nak tgk sangat pergi la google ye.
eh jumpa ke? aku pun tak pernah try.

oh saja nak share print screen ni.
nampak menarik.


ye la topik bogel.
kebetulan time tu jumlah yang tgh stalking 69.
hiahahaiahaih.
apakah kena mengena?
sapa yang tak tau tu pergi hantuk kepala kat dinding pi.

ok la. bye.
nak blog hop.
tak pun nak reply komen2 kat blog ni hah.
hadoi malasnya pun.


8 Comments:

Va Va Voom said... [Reply to Comments]

confirmed suratan dan juga kebetulan lol!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

org ni klau nmpk 'bogel' mmg laju2 masuk (motif tgk org bogel?? lolx)

yana halim said... [Reply to Comments]

tajuk entry letak 'bogel' mmg panas mmg ramai t'tarik. Tapi ini la puncanya mak tak dapek nak bukak blog kat opis...huhu. Naseb baik peej rajin buat entry baru. Kalau tak, t'paksa remove dr blog list la jawabnya...huhu...

kupaslaroren said... [Reply to Comments]

Aku tak...aku tak...
aku baca dari mula sampai lar habis.

pastu scrol balik kat atas dan tercari2......




"eh mana pic bogel"

hahahahahahhaha

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

hahahahhahhaha

meo188 said... [Reply to Comments]

huhuhuhuhu... slm ziarah...:p

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hahahahaha!agak dh mesti nyer rmi masuk, cer cek keyword lak..haha!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

huwaa! x phm. tp x sgp nk hantuk pale kt dindinng. hahaha

tajuk2 panas ni mmg org cepat je serbu kann

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...