Instagram : @peejburhan

Petronas Fuel Promo.

[sticky post - scroll down for new entry]


Petronas akan melancarkan fuel baru.
Sebelum ni kita ada RON 95 and RON 97.
Now akan tambah satu lagi jenis.

Buat masa ni nama minyak tu masih dirahsiakan.
Tapi daripada report, minyak ni inspired by F1 fuel technology.
It will improve acceleration and better fuel economy.
Fuel ni compatible dengan semua jenis kenderaan.

:: ni tagline the new fuel tu. 'Experience To Believe' ::

So the new fuel will be launch on the10th April 2011.
Oih nak dekat sangat dah ni kan.
Fuel up promo untuk 10th April tu dari pukul 5.30pm sampai 8.30pm.
So pergi la ke Station Petronas ye.
New fuel ni ada kat Petronas service stations nationwide.
Kalau pump tepat-tepat pada 'RM xxx', korang akan jadi pemenang yang bertuah.
Banyak hadiah lumayan tau! :D

Oh kalau nak tau lebih pasal Petronas punya new fuel ni, boleh pergi kat Petronasbrands punya Facebook page. CLICK HERE

So apa lagi, jom pergi try.
Aku pun excited nak try ni.
Sebab kita orang memang pengguna minyak Petronas sejak berzaman pun. :)

3 Comments:

s a L o m a said... [Reply to Comments]

kau dgn noy bole la masuk peej oi..korang kan suka compete isi minyak ngam ngam ho harga sekian2..confirm menang punya!

kePeej said... [Reply to Comments]

hahha. tu la kan. nanti nak ajak noy cuba la kan. ;p hadiah lumayan dia kata. keh keh.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun pengguna minyak petronas sejak dari dulu, so kena tunggu lah 10 april apa minyak terbaru dari petronas.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...