Instagram : @peejburhan

perangai orang kalau dah sangap sangat.

last week noy suruh aku teman dia.
sebab tiba2 pulak sekarang standby kuwait dia kena kat airport.
arghhhh. bosan ok.
mula2 dia ajak P.G teman. P.G kata ok. sekali elok malam tu P.G siap2 pastu keluar lepak ok. wtf.

kena check in kul 12.30am.
pukul 4.30am baru boleh gerak.
paling kelakar flight gerak kul 3.15am macam tu.
paham tak. maksudnya kena tunggu lebih 1 jam suku walaupun flight dah pergi.
motif???? i mean kalau flight dah gerak maknanya dah selamat la kan.
kau standby pun buat hape. takkan tiba2 dia nak patah balik.
silap2 dah sampai bangkok ke apa flight tu.
sangat wth.

dah la gerak awal.
sebab takut lambat kan.
pukul 11.45pm mcm tu dah sampai.
so berlegar2 la macam beruk kat situ.
sebab kaunter check in pun tak bukak lagi.
aku dah bebel2. aku cakap apa la company kau buat macam ni.
nampak macam korang ni ground staff pulak.
dah la tak bagi proper place so sit ke apa.
before this dok hotel. so ok la. lepak lobby or ada crew lounge.
boleh gak la online. ada coffee machine segala kan.
takda la sangap.

then dah check in tu.
kita orang ke kfc. sebab lapar.
haha lawak kan lepak kfc aje.
dah la sepi aje klia pepagi tu kan.


noy tah apa2.
dia kata pic dia amik ni lawa.
sebab macam aku bestfriend ngan atuk kfc tu.
atuk kau panggil?

masa order tu ayam pun takda ok.
kena tunggu 20 mins. fuuuuuuhhhh.
so tunggu la... rasa macam lambatttttttttt sangat masa tu berjalan.
sikit2 check jam.
ayam tak sampai2 jugak. dah la lapar.

pastu bila aku snap noy buat benda gilaaa...



pic first tu dia buat. "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
end, "yammmmmmmmmmmm"

gilo. sebab time tu memang kita orang sepuluh kali tanya.
eh mana ayam kita ni. mana ayam ni.
pastu dia seronok lebih suruh aku buat pulak.
layankan aje.



ok bila aku buat tak jadi.
hahaha macam hape ada la.
sekali elok berapa saat lepas tu ayam sampai. haha.


panasss-panasss.
tapi makan seketul je.
drumstick tu dah tak larat nak makan.
so simpan bawak balik.
noy pun makan seketul aje. so balik papa makan. :D

sangap yang rasa kau nak lari keluar biar kapal terbang gelek kau.
around 1ish tu pergi lepak kat kereta.
sebab ngantukkkk gila kot. lepas makan kan.
takkan nak terbongkang kat kfc tu.

sekali masuk kereta takleh tido. whatt??!!!
mula la merepek2. menari2 dalam kereta la apa.
siapa follow twitter kita orang tau la. betapa sewelnya malam tu.
macam2 twitpic la keluar.
menari2 semua ada.
dan2 tu la nak tengok function camera bb dia la apa.
layankan aje.

:: menari2. scary kan. macam banyak mata. haha ::



lepas tu beli air.
baru segar. tak sangat la tapi ok la.
around 2ish tu kawan noy dpd flight balik.
then ngan sorang lagi tu sama2 standby pun ada.
memula tak kacau sebab dia macam nak berdating je.
later tu baru lepak.
so ok la sikit. ada la benda sembang2 n borak2.
tapi serious la bosan tahap tertinggi.

settle semua. sampai rumah pukul 5ish am kot.
gila kan. apa la menyeksa orang. loco.
dah la balik2 nanti muka aku la kena teman kan.
hmphhhhh,
layankan aje la ye.

3 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Dua2 rupa org sewel..ha ha ha

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha peeja dan noy dah mula buat perangai gila2, alamak lawa lah noy kat sini boleh lah jadi bakal menantu, hehehe jangan marah sbb aunty pun tengah sangap tahap gaban ni, tapi kalau sudi apa salahnya ye tak! Ampuuuuuuun.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

sian la kena standby mcm tu, tu standby ke dia srh merempat, at least bg la khemah ke tilam bantal boleh la baring2 kt klia tu..bosan dowh menunggu kt epot, mmg bosan .. mcm nk hantuk kepale kt dinding..haha!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...